Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Enzo Kalzage: "Hopkinss netic saviem spēkiem"

Jānis Pārums

Enzo Kalzage: "Hopkinss netic saviem spēkiem"
Bernards Hopkinss, Enzo un Džo Kalzages
Foto: AP

Britu boksera Džo Kalzages tēvs un treneris Enzo dalījies iespaidos par sava dēla gaidāmo cīņu (tā notiks svētdienas rītā plkst. 5:30 pēc Latvijas laika) pret slaveno amerikāni Bernardu Hopkinsu.

"Džo ir leģenda un viņš to ir pierādījis ar darbiem," teica Kalzage vecākais. "Karjeras sākumposmā viņam izdevās saķert zvaigžņu slimību un bija laiks, kad viņš par daudz muldēja, taču diezgan ātri tika no tā vaļā. Hopkinsa uzvedību es vērtēju kā gļēvulību. Viņš netic saviem spēkiem, tāpēc runā visādas muļķības. Kad redzu un dzirdu to visu, cenšos turēt mēli aiz zobiem, bet Hopkinss tomēr ir īsta pakaļa."

Enzo Kalzage arī mēģinājis paredzēt cīņas gaitu: "Kad cīņā ar Džo, Hopkinss sāks zaudēt, bet tā noteikti notiks, viņš mēģinās izmantot jebkuru viltību, pat ja tas viņam draudēs ar diskvalifikāciju. Paskatieties kā Bernards ir cīnījies savās iepriekšējās cīņās. Viņš cīņas nevis ar rokām, bet tiešā nozīmē ar galvu, tādejādi savainojot pretiniekus. Daudz kas šajā cīņā būs atkarīgs no tiesneša Džo Kortesa. Ja viņš savu darbu veiks precīzi, man nav šaubu, ka mans dēls uzvarēs."

Izmantotie resursi:
fightnews.com