Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Turpmāk Heju sarunās ar Kļičko pārstāvēs Šāfers

Jānis Pārums

Turpmāk Heju sarunās ar Kļičko pārstāvēs Šāfers
Ričards Šāfers
Foto: Two Dice

"Golden Boy Promotions" ģenerāldirektors Ričards Šāfers paziņojis, ka turpmāk britu boksera Deivida Heja intereses pārrunās ar Vladimira Kļičko komandu pārstāvēs šī kompānija nevis boksera menedžeris un treneris Adams Buts kā tas bija līdz šim.

"Vakar es saņēmu atļauju uzsākt sarunas ar Kļičko komandu un sākšu darboties nekavējoties," sacīja Šāfers. "Man ir liela pieredze lielu cīņu organizēšanā un šī pieredze man var palīdzēt atrisināt situāciju, kas šobrīd radusies."

Abas puses jau praktiski bija vienojušās par cīņas organizēšanu, taču pēdējā brīdī Heja pārstāvji mainīja prasības, pieprasot lielāku honorāru (sākotnēji sarunātais bija ap 70-75% Kļičko un 25-30% Hejam), jo baidījās, ka Londonas "Stamford Bridge" stadionu neizdosies piepildīt ekonomiskās krīzes dēļ.

Parastās sporta arēnās nevar sapulcēt tik daudz līdzjutēju kā stadionos un šādā gadījumā Kļičko komanda nevēlas izrādīt pretimnākšanu, palielinot honorāru bokserim, kurš nav pat obligātais titula pretendents (tie parasti saņem jau minētos 25-30%).

Kļičko un Heja cīņa bija paredzēta 20. jūnijā. Līdz šim sarunās ar Kļičko komandu Heju pārstāvēja boksera menedžeris un treneris Adams Buts.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com

     [+] [-]

, 2009-02-19 17:08, pirms 15 gadiem
Es jau gribu lai cina notiek