Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Arlovskis boksā debitēs jau aprīlī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arlovskis boksā debitēs jau aprīlī
Andrejs Arlovskis
Foto: sherdog.com

Bijušais MMA smagā svara pasaules čempions UFC versijā baltkrievs Andrejs Arlovskis, kurš savā pēdējā MMA cīņā zaudēja Fjodora Jemeļjaņenko, pāriet uz boksu un savu pirmo profesionālā boksa cīņu gatavojas aizvadīt 11. aprīlī.

„Uzreiz gribu paskaidrot, ka ar pāreju uz profesionālo boksu mēs netaisāmies iet prom no MMA. Mūsu plānos ir piedalīties gan MMA, gan boksa mačos,” stāsta Arlovska menedžeris Leonīds Karolinskis.

„Līgumu ar Oskara De La Hojas „Golden Boy Promotions” mēs parakstījām pagājušā gada jūlijā. Pa šo laiku ir bijuši vairāki piedāvājumi par boksa cīņas aizvadīšanu, taču tie konfliktēja ar Andreja MMA cīņu grafiku. Nākošais MMA mačs mums paredzēts ne ātrāk kā vasarā, tāpēc nolēmām izmantot šo starplaiku, lai aizvadītu kādu boksa cīņu. Andreja debija boksā būs 11. aprīlī Lasvegasā.” Šobrīd bijušā UFC čempiona menedžeris nespēja nosaukt, kurš būs Arlovska pretinieks, viņš tikai deva mājienu, ka tas varētu būt kāds amerikānis.

Karolinskis arī norādīja, ka boksā viņi nemeklē vieglāko ceļu kā nokļūt līdz virsotnei, tāpēc Andrejs savu boksera karjeru sāks kā visi – no nulles. „Nolēmām nepieprasīt īpašas privilēģijas boksā, lai arī varējām to darīt. Taisāmies iet to pašu ceļu ko visi bokseri – sāksim no paša sākuma. Tas nozīmē, ka vēlamies nopelnīt iespēju pacelties reitingos, lai ar laiku iegūtu iespēju pacīnīties par pasaules čempiona titulu.”

Izmantotie resursi:
allboxing.ru

     [+] [-]

, 2009-02-19 01:22, pirms 15 gadiem
Jemeļjaņenko viņš pakāsa diezgan cienīgi. Lai gan cīņa beidzās ātri un ar nokautu, līdz tam Arlovskis tīri smuki dzenāja Jemeļjaņenko par ringu un punktos bija stabili priekšā. Jemeļjaņenko izskatījās lēns un negribīgs, bet, kad Arlovskis, nedaudz iekarsis pēc labas sitienu kombinācijas, izdarot sitienu ar celi nelielā lidojumā dabūja sejā pretsitienu, viņš bija gatavs momentā. Arlovskis ir labs cīnītājs, boksā arī varētu kkas izdoties.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-19 02:50, pirms 15 gadiem
Jā, Arlovskis pieņēma vienu no stulbākajiem lēmumiem ringā, ko esmu redzējis. Fakts, ka viņš ar saviem taisnajiem izjauca gandrīz visus Fjodora uzbrukumus pirmajā raundā, bet nevarētu teikt, ka viņš baigi bija kko Fjodoram izdarījis - neviens no tiem taisnajiem sitieniem, kas izgāja cauri nebija power punch un tas sitiens ar kāju bija vairāk grūdiens, tapēc tas gājiens ar celi bija klaji stulbs. Ļoti žēl vispār, jo manuprāt tā varēja būt laba cīņa. Arlovska boksēšanās pirmajā raundā bija krietni labāka par Fjodora, tā ka būtu interesanti redzēt, ko Fjodors pamainītu vēlākajos raundos un vai Arlovskis izturētu uz grīdas. Vispār gribu rematch!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-19 08:18, pirms 15 gadiem
Boksā viņš varētu būt patiešām labs! Bet par to, ka viņš bija drauds Fjodoram nepiekrītu: neviens no viņa sitieniem neko krievam nenodarīja. Fjodors nekad nav izcēlies ar bloķēšanas tehnikām, viņš vienmēr ir uzņēmis sitienus un gaidījis piemērotu brīdi. Kā to ļoti spilgti varēja redzēt viņa un Arlovska mačā! Būtu interesanti paskatīties Arlovska un, piemēram, Krokopa cīņu! Viņi taču nav tikušies, ne?