Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lomačenko: "Ja cīņa pret Rigondo notiks, tad tikai manā svara kategorijā"

Jānis Pārums

Lomačenko: "Ja cīņa pret Rigondo notiks, tad tikai manā svara kategorijā"
Vasīlijs Lomačenko

Divkārtējais olimpiskais čempions boksā, ukraiņu supertalants Vasīlijs Lomačenko (1-0, 1KO) neizslēdz nākotnē iespēju aizvadīt cīņu pret WBA un WBO čempionu svarā līdz 55.3 kilogramiem Giljermo Rigondo (13-0, 8KO), taču tikai savā svara kategorijā – līdz 57.2 kilogramiem.

"Rigondo tiek uzskatīts par vienu no spēcīgākajiem mūsdienu bokseriem, neatkarīgi no svara kategorijas. Nenometīšu svaru dēļ cīņas ar Rigondo, jo ir oficiālas svara kategorijas. Ja cīņa notiks, tad manā svara kategorijā – līdz 57.2 kilogramiem, " paziņoja Lomačenko.

Tāpat ukraiņu bokseris neizslēdza iespēju kaut kad aizvadīt cīņu pret krievu bokseri Jevgeņiju Gradoviču (18-0, 9KO), kurš šobrīd ir IBF čempions tieši Lomačenko svara kategorijā: "Gradovičs ir ļoti pārliecinošs un spēcīgs bokseris, viņš nekad nepadodas. Ļoti cienu bokserus ar tādu pieeju dzīvei. Ja runā par mūsu iespējamo cīņu, tad tā nav mana problēma. Ja promouters gribēs šo cīņu, tad mēs cīnīsimies."

Jāatgādina, ka nākamā gada 1.martā Lomačenko tikai savā otrajā profesionālajā cīņā cīnīsies par WBO pasaules čempiona titulu, mērojoties spēkiem ar pieredzējušo meksikāni Orlando Salido (40-12-2, 28KO).

Izmantotie resursi:
Boxing News

  -1 [+] [-]

, 2013-12-18 15:48, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka šajā svara kategorijā ir "baigākā" konkurence, ja jau 2. profesionālajā cīņa tiek pie iespējas pacīnīties par čempiona nosaukumu.

  +2 [+] [-]

, 2013-12-18 17:15, pirms 11 gadiem
kritinjsh rakstīja: Izskatās, ka šajā svara kategorijā ir "baigākā" konkurence, ja jau 2. profesionālajā cīņa tiek pie iespējas pacīnīties par čempiona nosaukumu.
ja esi divkārtējais olipiskais čempions ar vairāk kā 300 cīņu pieredzi, tad tas ir iespējams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja