Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Saistības ar mafijas bosu dēļ Fjūrijam liedz iebraukšanu ASV

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Saistības ar mafijas bosu dēļ Fjūrijam liedz iebraukšanu ASV
Taisons Fjūrijs. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Pasaules čempions smagsvaros Taisons Fjūrijs piektdien nav ticis ielaists Amerikas Savienotajās Valstīs. Lēmums saistīts ar Fjūrija sadarbību ar Danielu Kinahanu, kuru meklē ASV varas iestādes, izsludinot piecu miljonu dolāru atlīdzību.

Daniels Kinahans ir boksa aizkulišu viena no ietekmīgākajām personām. Viņš dibināja "MTK Global Agency", kas pārstāvējusi vairākas zvaigznes, ieskaitot Taisonu Fjūriju – WBC smagsvaru čempionu.

Pirms diviem mēnešiem ASV varas iestādes iesaldēja vairāku Kinahana mafijas dalībnieku bankas kontus, kā arī izsludināja piecu miljonu dolāru atlīdzību par informāciju, kas palīdzētu viņu notvert. Mediji vēstījuši, ka Kinahanu ģimenes kartelis kontrolē aptuveni trešo daļu no narkotiku tirdzniecības Eiropā.

ASV melnajā sarakstā iekļāvusi 600 cilvēkus, kuri saistīti ar Kinahanu, un daudzi pārstāv boksa aprindas. Pēc piektdien notikušā var secināt, ka sarakstā atrodams arī Fjūrija vārds. Iepriekš iebraukšana ASV tika liegta arī Metjū Maklinam – bijušajam bokserim, tagad Sky Sports televīzijas ekspertam, kurš devās uz Lasvegasu, lai piedalītos tiešraidē.

Pēc tam, kad kļuva zināms par sankcijām pret Kinahanu, Fjūrijs pauda, ka viņu starpā vairs nav nekādu biznesa attiecību, tomēr par draudzību nevēlējās runāt.

Izmantotie resursi:
https://www.sundayworld.com/latest-...