Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vailders: "Man vajag manu naudu, bet Povetkinu jādiskvalificē"

Jānis Pārums

Vailders: "Man vajag manu naudu, bet Povetkinu jādiskvalificē"
Deontijs Vailders
Foto: AFP/Scanpix

WBC pasaules čempions smagajā svarā amerikānis Deontejs Vailders (36-0, 35KO) izteicis neapmierinātību par cīņas pret Aleksandru Povetkinu (30-1, 22KO) atcelšanu.

Jāatgādina, ka pagājušajā nedēļā parādījās informācija, ka Povetkina organismā konstatēts meldonijs, kas no šī gada 1.janvāra ir aizliegto vielu sarakstā. WBC nolēma cīņu pārcelt uz pagaidām nenoteiktu datumu. Pašreizējais WBC čempions Vailders ar notikušo ir pagalam neapmierināts, uzsverot, ka vēlas honorāru, kas viņam būtu pienācies, ja 21.maijā paredzētā cīņa netiktu pārcelta.

"Mēs meklēsim juridiskas iespējas, lai atgūtu manu naudu," paziņoja amerikāņu bokseris. "Gribu saņemt savu naudu par šo cīņu. Visu izdarīju pareizi un es esmu pelnījis atalgojumu. Man jāsaņem kompensācija. Viņiem pilnā apmērā man jāsamaksā honorārs (par cīņu Vailders būtu nopelnījis 4.6 miljonus ASV dolāru - aut.), kas man pienākas."

Tāpat Vailders izteica savu viedokli par situāciju kopumā, piebilstot, ka Povetkinam jāsaņem sods par aizliegtu vielu lietošanu: "Esmu ļoti sarūgtināts. Viņi nozaga man cīņu! Ne tikai man un manai ģimenei, bet arī boksa faniem, kuri to ar nepacietību gaidīja. Povetkins ir jādiskvalificē. Man nav ne mazākās cieņas pret sportistiem, kuri savu panākumu sasniegšanai izmanto aizliegtas vielas. Vispār nesaprotu, kā iespējams dzīvot ar apziņu, ka tu esi kaut ko sasniedzis krāpjoties. Kā tu vari uz sevi skatīties spogulī. Tēlaini izsakoties – Povetkins gribēja iziet cīņā pret mani ar nazi rokās, bet es gatavojos cīnīties kailām rokām."

Saistītie raksti:
Povetkina analīzēs meldonijs, titulcīņa pret...
Oficiāli: WBC pārceļ Povetkina – Vaildera cīņu

     [+] [-]

, 2016-05-18 23:21, pirms 8 gadiem
Nu tups kā zābaks. Pirms bārstīties ar apvainojumiem būtu vismaz painteresējies, kas tas tāds meldonijs vispār ir..

     [+] [-]

, 2016-05-18 23:34, pirms 8 gadiem
jau pirms nedeelas tads arena bija zel ka vini tik leni kriit..

     [+] [-]

, 2016-05-18 23:52, pirms 8 gadiem
Man ja godīgi liekas, arī Mairis varētu sadot daudziem smagsvarā

     [+] [-]

, 2016-05-19 08:56, pirms 8 gadiem
Nu meldoniju iekļaut aizliegtajās vielās un dalīt diskvalifikācijas par to, ka pēkšņi viņu atrod organismā ir murgs. vienu brīdi arī kofeīnu lietot nevarēja. Šitais klucis, lai labāk paklusē, neticu, ka viņš šos muskuļus ir uztrenējis vistiņu ēdot, tas ka nav pieķerts vēl nenozīmē ka nav vainīgs, lai cik stulbi tas arī neizklausītos.

     [+] [-]

, 2016-05-19 12:39, pirms 8 gadiem
nezinu, kam bijat teksts, bet kopumās sportā visi kko lietu pieķer tikai nabagus un muļķus