Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Glazkovs: "Gribam, lai pirms PČ Vējiņa piedalās kādā turnīrā"

Jānis Pārums

Glazkovs: "Gribam, lai pirms PČ Vējiņa piedalās kādā turnīrā"
Juta Vējiņa
Foto: no personiskā arhīva

Latvijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Genādijs Glazkovs, vērtējot Latvijas bokseres Juta Vējiņas panākumus Anglijā un vēlmi startēt pasaules čempionātā, uzslavēja latvietes līdz šim paveikto, tomēr atzina, ka pirms pasaules meistarsacīkstēm, kas maijā norisināsies Ķīnā, vēlētos redzēt Vējiņu startējam kādā turnīrā.

"Maijā būs pasaules čempionāts Ķīnā, bet pirms tam mēs gribētu paskatīties viņu kādā no turnīriem – kādā līmenī un formā Juta ir. Līdz šim viņu neesam redzējuši ringā, tikai zinām, ka viņa uzvarēja Anglijas čempionātā, B grupā (bokseres, kas aizvadījušas mazāk par desmit cīņām – aut.)" sacīja Glazkovs. "Domāju, ka kādā turnīrā viņa varētu piedalīties martā vai aprīlī, jāskatās, kur sieviešu turnīri notiek un vai Juta uz kādu no tiem var tikt. Un jāgatavojas. Iespējams, ka Vējiņa patiešām ir spēcīga un gatava uzvarēt [cīņu vai vairākas], taču konkurence pasaulē ir nopietna."

"Jebkurā gadījumā Vējiņa ir malacis. Viņai ir spēcīgs raksturs," uzsvēra LBF ģenerālsekretārs. "Kopumā jau mums Latvijā vispār ir maz amatieru bokseres, varbūt kādas desmit, bet viņām nav sparinga partneru, jāsparingo ar vīriešiem. Tāpēc prieks, ka Juta sevi tik labi parādījusi."

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka pērnā gada nogalē Juta Vējiņa atkārtoti triumfēja Anglijas čempionātā boksā B grupā svara kategorijā līdz 63.5 kilogramiem. Toreiz Vējiņa portālam Sportacentrs.com atzina, ka ļoti vēlētos piedalīties pasaules čempionātā, tiesa, godīgi atzina, ka šobrīd tam vēl nav gatava.

  +2 [+] [-]

, 2012-01-18 08:18, pirms 13 gadiem
Un tagad jautāšu dusmīgi: KO federācija ir paveikusi šīs sportistes izaugsmē un atbalstā? Pati par savu naudu un ar savu gribasspēku visu ir saniegusi, pat uz Angliju strādāt brauc, lai nauda būtu.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-18 11:00, pirms 13 gadiem
Ko federaacija vispaar dara amatieru boksa labaa? Nu protams ja neskaita G.G pasparnee esosaa kluba atbalstu?