Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijam divreiz zaudējušais Vailders izziņo jaunu cīņu un oktobrī atgriezīsies ringā

Agris Suveizda

Fjūrijam divreiz zaudējušais Vailders izziņo jaunu cīņu un oktobrī atgriezīsies ringā
Taisons Fjūrijs nosūta Deonteju Vailderu nokdaunā. Foto: Reuters/Scanpix

Nepilnus 37 gadus vecais amerikāņu bokseris Deontejs Vailders (42-2-1, 41 KO) oficiāli apstiprinājis, ka šā gada 15. oktobrī Bruklinā cīnīsies pret Zviedrijā dzimušo somu smagsvaru Robertu Heleniusu (31-3, 20 KO).

"Karjera bijusi ilga, un tā turpinās. Tik daudz reižu domāju, vai man vajadzētu palikt malā vai tomēr atgriezties, taču, kad manā pilsētā tiku pie statujas un redzēju tik daudz cilvēku ierodamies, svinam, kļūstam emocionāliem – pieauguši vīrieši raudāja savu bērnu priekšā un teica, ka viņš ir īsts karalis, sapratu, ka mans darbs vēl nav galā," pauda Vailders.

2015. gada janvārī Vailders kļuva par WBC pasaules čempionu un jostu sekmīgi aizstāvēja desmit reižu, tomēr 2020. gada februārī septītajā raundā ar tehnisko nokautu zaudēja Taisonam Fjūrijam, kurš viņu vēlreiz pieveica 2021. gada oktobrī – šoreiz ar nokautu 11. raundā. Iepriekšējās divas cīņas pret vienu un to pašu pretinieku aizvadījis arī 38 gadus vecais Heleniuss, kurš 2020. gada martā ceturtajā raundā ar tehnisko nokautu pieveica poli Adamu Kovnacki un 2021. gada oktobrī sestajā raundā ar tehnisko nokautu izdarīja to vēlreiz.

"Tagad mani gaida vēl lielāka cīņa nekā iepriekšējā. Šo iespēju esmu gaidījis ilgu laiku un būšu tai gatavs," sacīja soms. "Sagādāšu vēl lielāku pārsteigumu kā pret Kovnacki. Eju pēc jostas, un šī cīņa palīdzēs sagatavoties mērķa sasniegšanai. Par labāko varu kļūt tikai tad, ja pieveicu labākos, un 15. oktobrī grasos darīt tieši to."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...