Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kalzage uzdāvina Hopkinsam spieķi

Jānis Pārums

Kalzage uzdāvina Hopkinsam spieķi
Bernards Hopkinss un Džo Kalzage
Foto: AP

Britu boksera Džo Kalzages tēvs un treneris Enzo, pirms sestdien gaidāmās Džo un Bernarda Hopkinsa cīņas, uzdāvinājis amerikānim spieķi kā vēstījumu, ka Hopkinsam ir laiks doties "pensijā".

43 gadus vecais Hopkinss par šādu dāvanu tikai uzjautrinājies, sakot, ka šī nav pirmā reize, kad pirms cīņām viņam tiekot kaut kas dāvināts. Hopkinsa pretinieks Džo Kalzage (44-0, 32KO) dāvanu komentējis šādi: "Ar uzvaru pēc punktiem man būs par maz, es gribu šo bokseri nokautēt un aizsūtīt viņu pensijā. Es neizjutīšu godbijību gados vecāka boksera priekšā. Turklāt izskatās, ka ringā būšu saimnieka lomā – lai gan cīņa notiks ASV, uz to varētu ierasties ap 9000 britu līdzjutēju."

Kalzage, kuram ir 36 gadi, arī ne visai labi izteicies par savu pretinieku, kas gan pirms tik nozīmīgām cīņām nav retums, jo ažiotāža tikai vairo interesi: "Hopkinss sevi sauc par dzīvu leģendu, lai gan ir zaudējis četras cīņas, kamēr manā rēķinā nav neviena zaudējuma. Man ir pie vienas vietas, ko viņš saka. Viņš var runāt to pašu ko iepriekš – redzēsim, kas notiks sestdienas cīņā."

Gan boksa eksperti, gan bukmeikeri lielākas izredzes saskata Kalzages uzvarā, taču Bernardu Hopkinsu (48-4-1, 32KO) autsaidera loma neuztrauc: "Tas nav slikti, tas pat ir labi. Es biju šajā lomā pirms cīņas ar Trinidadu, Raitu un Tarveru. Visi viņi bija čempioni, bet pēc cīņas ar mani vairs nevarēja atgriezties iepriekšējā līmenī. Uzvara pār Kalzagi man būs jau trešā kreiļa nobendēšana (Hopkinsa iesauka ir Bende – aut) pusotra gada laikā."

Saistītie raksti:
Hopkinss: "Amerikāņu bokseri spēcīgāki par...
Kalzage: "Hopkinss nav cīnījies ar tādu bokseri...
Foto: Kalzages atklātais treniņš
Kalzage: "Kortesam nebūs daudz darba"
Kalzage: "Man jāaiztaisa Hopkinsam mute"
Kalzage: "Bende tiks nobendēts"
Foto: Hopkinsa - Kalzages preses konference
Hopkinss skaidro "baltā cilvēka" komentāru
Kalzage: "Sadošu Hopkinsam pa pakaļu"

Izmantotie resursi:
boxingscene.com

  +3 [+] [-]

, 2008-04-18 00:10, pirms 16 gadiem
nu spēcīgi komentāri. es par Hopkinsu. vēl atceros kā viņš nolika pie vietas Tarveru

  +1 [+] [-]

, 2008-04-18 00:27, pirms 16 gadiem
Es par Kalzagi. Viņi abi ir leģendāri (vieni no nedaudzajiem, kas bijuši čempioni vismaz 10 gadus pēc kārtas), bet Kalzage tomēr jaunāks, līdz ar to arī, manuprāt kustīgāks ringā. Jebkurā gadījumā - cīņas iznākumu var izšķirt arī tikai viens spēcīgs un precīzs sitiens
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-18 00:58, pirms 16 gadiem
MightyX rakstīja: Daudz neinteresējos par šo sporta veidu, bet pēc tādas izrādīšanās ceru ka Hopkinss šito stulbo balamuti ar visu savu tēvu atsitīs tā, ka vecis varēs iet par apkopēju strādāt.

To var manīt, ka daudz neinteresējies. Tāpēc jau nebūsi pamanījis, ka Hopkinss ir lielāks balamute kaut vai ar saviem nerimstošajiem izteikumiem "i will never lose a white boy". Nez kāpēc man ir aizdomas, ka baltajam viņš zaudēs 19. aprīlī...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja