Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džonss atkal boksēs Pensakolā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džonss atkal boksēs Pensakolā
Rojs Džonss juniors
Foto: AFP

Bijušais pasaules čempions boksā četrās svara kategorijās, kurš vakar nosvinēja savu četrdesmito dzimšanas dienu Rojs Džonss jaunākais savu nākamo cīņu plāno aizvadīt 21. martā savā dzimtajā pilsētā Pensakolā.

Šis duelis risināsies uz arēnas „Pensacola Civic Center” ringa, kurā Rojs Džonss juniors (52-5, 38 KO) pirms divdesmit gadiem debitēja profesionālajā boksā. Džonsa pretinieks būs viņa tautietis, amerikānis Omars Šeika (27-8, 18 KO).

Savā dzimtajā Pensakolā Rojs Džonss juniors ir aizvadījis divdesmit cīņas, kurās visās guvis uzvaras. Pēdējo reizi leģendārais bokseris te savu līdzjutēju priekšā cīnījies pirms vārāk kā desmit gadiem, kad tas bija pārāks par Ričardu Freizeru, gūstot uzvaru ar TKO jau otrajā raundā. Pēc šīs sakāves Freizers pameta profesionālo boksu.

Džonss jau agrāk solīja saviem līdzjutējiem, ka līdz savas karjeras beigām tas aizvadīs vismaz vienu cīņu savā dzimtajā pilsētā. Taču kā apgalvo pats bokseris, tad 21. martā paredzētais duelis ar Šeiku nenozīmē, ka tas pamet boksu, tas sola vēl kāpt ringā un priecēt sava talanta pielūdzējus.

Izmantotie resursi:
boxrec.com
allboxing.ru

     [+] [-]

, 2009-01-18 12:15, pirms 15 gadiem
gogo

     [+] [-]

, 2009-01-19 10:32, pirms 15 gadiem
eh, nu kāpēc viņš neprot aiziet ar cieņu tik izcilam bokserim nepiedien sist viduvējības....

     [+] [-]

, 2009-01-20 10:03, pirms 15 gadiem
sportists-amatieris rakstīja: eh, nu kāpēc viņš neprot aiziet ar cieņu tik izcilam bokserim nepiedien sist viduvējības....
Diemžēl Tev jāpiekrīt. Tomēr nauda ir nauda...

     [+] [-]

, 2009-01-22 16:34, pirms 15 gadiem
Njā ... bija jau laiks pamest profesionālo sportu .. pēdējā cīņa pret kalzagi bija jau izsmiekls