Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brigss: "Kļičko pats teica, ka baidās no manis"

Jānis Pārums

Pēdējais amerikāņu bokseris, kuram izdevies būt pasaules čempiona godā smagsvaros, Šenons Brigss (55-6-1, 48KO) turpina uzstāt, ka tikai viņam ir pa spēkam pieveikt IBO, IBF, WBO un WBA superčempionu, ukraini Vladimiru Kļičko (62-3, 52KO).

Brigss atzina, ka pēc vairāku gadu pauzes atgriezies ringā, lai atgrieztu slavu "karaliskajai" smagsvaru divīzijai.

"Smagsvaru divīzija tagad ir mirusi. Neviens par mūsu svara kategoriju nerunā, jo tajā nenotiek nekas interesants. Cilvēki runā par Meivezeru, Koto un jebko citu, tikai ne par smagsvariem," norādīja Brigss. "Tāpēc esmu nolēmis atgriezties ringā un gribu kļūt par pasaules čempionu, pie kura ikviens var pieiet un paspiest roku. Reiz piegāju pie Vladimira Kļičko, lai sasveicinātos, bet viņš izlikās, ka nepazīst mani."

"Vladimirs ir ļoti labs bokseris un ne bez iemesla ir čempions. Viņš ir fenomenāls sportists un ir nepieciešams īpašs bokseris, kurš viņu varētu uzvarēt. Un tas esmu es. Boksā esmu jau 27 gadus, esmu cīnījies ar labākajiem. Tiem, kas šobrīd iziet ringā pret Kļičko, ir nepietiekama pieredze. Man ir spēks, pieredze un stiprs žoklis," sacīja 42 gadus vecais Brigss, kurš 2010.gadā izturēja visus 12 raundus pret Vitāliju Kļičko, taču ar dažādiem lūzumiem tika nogādāts slimnīcā pēc cīņas, kurā pārliecinoši zaudēja pēc punktiem.

"Pēc tam, kad Kļičko sāka strādāt ar treneri Emanuelu Stjuardu, viņa cīņas stils mainījās. Viņš iemācījās klinčot, lēni boksēties un ringā darīt maz darba. To pašu viņš Stjuards tam izdarīja ar Lenoksu Lūisu," piebilda Brigss. "Pats esmu trenējies pie Stjuarda, tāpēc zinu, kā tikt galā ar šo cīņas stilu. Vladimirs no manis baidās. Ja jūs gribat faktus, tad pastāv videoieraksts, kurā es devos uz Palmbīčas sporta zāli, kurā trenējās Kļičko. Kad viņš to uzzināja, tad teica, lai mani nelaiž iekšā, jo es viņu biedējot. Kad es vēlāk viņam konkrēti pajautāju, vai viņš baidās no manis, Vladimirs atbildēja apstiprinoši."

     [+] [-]

, 2014-07-16 18:49, pirms 10 gadiem
jā, tā ir

  -2 [+] [-]

, 2014-07-16 18:54, pirms 10 gadiem
Es arī baidos no sēnītes, tādēļ neeju uz tām svaru zālēm, kur to var sastapt!

     [+] [-]

, 2014-07-17 10:16, pirms 10 gadiem
Aktieris!