Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko, Meivezeru, Lailu Ali un citus uzņems boksa starptautiskajā Slavas zālē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kļičko, Meivezeru, Lailu Ali un citus uzņems boksa starptautiskajā Slavas zālē
Floids Meivezers. Foto: AP/Scanpix

Šodien boksa starptautiskā Slavas zāle un muzejs paziņojuši, ka 2021. gadā tiks uzņemti Vladimirs Kļičko, Floids Meivezers un citi.

Vīriešu moderno kategoriju papildinās Vladimirs Kļičko, Floids Meivezers un Andrē Vords. Sieviešu modernajā kategorijā tiks uzņemtas Laila Ali un Anna Volfa. Sieviešu celmlaužu kategorijā tiks uzņemta Mariana Trimiāra, bet Dr. Mārgareta Gudmena tiks uzņemta bokseru palīgu kategorijā.

Starp cilvēkiem, kuri Slavas zālē tiks uzņemti pēc nāves, ir bijušais čempions Devijs Mūrs, Džekija Tonavanda, kura kopā ar Trimiāru bija starp pirmajām sievietēm, kuras saņēma boksa licenci, katmens Fredijs Brauns, menedžeris un treneris Džekijs Makojs, žurnālists Džordžs Kimbols un televīzijas darbinieks Džejs Larkins.

Slavas zāles dalībniekus izvēlas Boksa apskatnieku asociācija kopā ar vairākiem starptautiskajiem boksa vēsturniekiem.

Ceremonija plānota no 10. līdz 13. jūnijam Ņujorkā. Jāpiezīmē, ka šajās dienās norisināsies arī 2020. gada ceremonija, jo šogad tā nav varējusi notikt pandēmijas dēļ. Starp 2020. gadā Slavas zālē uzņemtajiem skaļākais vārds ir Bernards Hopkinss.

Izmantotie resursi:
Class of 2021 Announced In Canastota!