Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Boreiko pārtrauc Oliveiras uzvaru sēriju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Boreiko pārtrauc Oliveiras uzvaru sēriju
Jurijs Boreiko
Foto: gladiator.lv

12. septembrī, Vācijā Kūgelbakes hallē uz profesionālā ringa kāpa divi „Baltijas boksa līgas” pārstāvji - Deniss Aleksejevs un Jurijs Boreiko. Aleksejevs cieta sakāvi, savukārt Boreiko pārtrauca Brazīlijas čempiona Markusa Oliveiras uzvaru sēriju.

Pirmais uz ringa tā vakara boksa šovā svara kategorijā līdz 70 kg no Latvijas pārstāvjiem kāpa Deniss Aleksejevs (5-22, 4 KO, 2 drawn) pret Pasaules amatieru boksa čempionu, kubieti Erislandiju Laru Santoiju (2-0, 1 KO). Santoijam profesionālajā ringā šī bija tikai otrā cīņa. Cīņas formula bija četri raundi pa trijām minūtēm.

Kubietis pierādīja, ka ne velti viņš ir pasaules čempions, jau pirmajā raundā divas reizes Andrejevu aizsūtot nokdaunā. Pēc otrā nokdauna un vairāku sitienu sērijas izdarīšanas no Santoijas puses, tiesnesi apstādināja cīņu un uzvaru ar TKO piešķīra kubiešu sportistam.

Otrs Latvijas pārstāvis, TWBA pasaules čempions profesionālajā boksā Jurijs Boreiko (15-14, 10 KO) astoņu raundu cīņā tikās ar Brazīlijas čempionu Markusu Viniciusu de Oliveiru (14-0, 13 KO). Brazīlis profesionālajā boksā nebija ne reizi zaudējis un no četrpadsmit uzvarētājām cīņām trīspadsmit pabeidzis ar nokautu.

Tā kā Boreiko ir uzbrūkošā tipa bokseris, tas ilgi negaidot sāka ar sava tempa uzspiešanu atstrādājot pret pretinieku vairākas sitienu sērijas kombinācijas. Brazīlietim temps bija pieņemams, līdz ar ko cīņa bija ļoti skatāma ar daudz sitieniem un labiem taktiskiem gājieniem no abu sportistu puses līdz pat astotā raunda izskaņai.

Tā kā cīņa ritēja patiešām ļoti līdzīgi, tiesneši pasludināja godīgu neizšķirtu, kas nozīmēja, ka Oliveiram tiek pārtraukta ne tikai uzvaru, bet arī nokautu sērija.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

  -2 [+] [-]

, 2008-09-15 11:50, pirms 16 gadiem
malacis. bildi gan varēja nu lūdzu- kaut nedaudz profesionālāk ievietot
jeb man vienam izskatās saplacināts pīļknābis cienījama boksera vietā