Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Abrahams sakauj Fariasu, kārtējā uzvara Puļevam

Jānis Pārums

Abrahams sakauj Fariasu, kārtējā uzvara Puļevam
Pablo Fariass un Arturs Abrahams
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais pasaules čempions vidējā svarā, armēņu izcelsmes vācu bokseris Arturs Abrahams sestdienas vakarā izcīnīja 33.uzvaru karjerā, piektajā raundā ar tehnisko nokautu pieveicot argentīnieti Pablo Fariasu.

31 gadu vecais Abrahams jau no paša sākuma kontrolēja cīņas gaitu. Piektajā raundā septiņus gadus jaunākais Fariass trīsreiz pabija nokdaunā, un uzreiz pēc trešās reizes tiesnesis nolēma apturēt cīņu un par uzvarētāju ar tehnisko nokautu atzīt Abrahamu, kurš tādejādi kļuva par vakantās WBO Eiropas čempiona jostas īpašnieku svarā līdz 76.2 kilogramiem.

Abrahamam (33-3, 27KO) šī bija tikai otrā uzvara pēdējo divu gadu laikā aizvadītajās piecās cīņās. Turnīra "Super Six" ietvaros armēņu izcelsmes bokseris piedzīvoja pirmos trīs zaudējumus (pret Andre Direlu, Karlu Froču un Andre Vordu, kurš beigās arī kļuva par turnīra uzvarētāju – aut.) savā profesionāļa karjerā. Farisam zaudējums pret Abrahamu bija otrais pēc kārtas pēc 19 uzvaru sērijas (19-2, 11KO). Savulaik viņš bijis WBC un WBO Latīņamerikas čempions.

Puļevs turpina uzvaru gājienu

Kārtējo uzvaru profesionālajā ringā turpat Vācijā izcīnīja arī 2008.gada Eiropas čempions supersmagajā svarā, bulgārs Kubrats Puļevs (15-0, 7KO), kurš priekšlaicīgi tika galā ar britu Maiklu Sprotu (36-18, 17KO). Pārtraukumā starp devīto un desmito raundu Sports atteicās turpināt cīņu. Bulgārs nosargāja IBF "International" smagsvaru jostu. Boxrec.com smagsvaru rangā Puļevs šobrīd ieņem desmito pozīciju.

Izmantotie resursi:
boxrec.com

     [+] [-]

, 2012-01-15 13:51, pirms 13 gadiem
Sports atteicās turpināt cīņu))) Sprots vai Sports - kā tad ir galu galā??

  +1 [+] [-]

, 2012-01-15 16:59, pirms 13 gadiem
bars161 rakstīja: Sports atteicās turpināt cīņu))) Sprots vai Sports - kā tad ir galu galā??
loģiski padomā.

abrahamam kārtējais pakārtotais pretinieks kurš nevarēja izrādīt pretestību, tīri lai iekasētu arēnā esošo cilvēku naudu. padodiet viņam pretinieku kurš nestāv viņam priekšā un kustas, garantēts zāģis. abrahams ir viendimensionāls