Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Traģiski gājis bojā bokseris Eduards Gutmans

Jānis Pārums

Traģiski gājis bojā bokseris Eduards Gutmans
Eduards Gutmans
Foto: latboxing.lv

14. novembrī pēc piedzīvotās autoavārijas no dzīves aizgājis viens no Latvijas jaunās paaudzes labākajiem bokseriem Eduards Gutmans, portālu Sportacentrs.com informēja Latvijas Boksa federācijas ģenerālsekretārs Genādijs Glazkovs. Zemesklēpī Eduards tiks guldīts 20. novembrī.

Gutmans, kuram šogad apritēja vien 17 gadu, ir divkārtējs Latvijas čempions pieaugušajiem, ar panākumiem startējis arī junioru konkurencē. 2008. gadā "Riga Open" turnīrā viņš saņēma Edgara Girgensona kausu kā labākais juniors. 2009. gadā izcīnīja godalgotas vietas turnīros Lietuvā, Igaunijā un citur. Šogad triumfēja Latvijas jaunatnes olimpiādē, bet pasaules jauniešu čempionātā ieņēma devīto vietu.

Portāls Sportacentrs.com izsaka visdziļāko līdzjūtību jaunā boksera tuviniekiem un draugiem sakarā ar Gutmana pāragro aiziešanu aizsaulē.