Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ibragimovs neturpinās sadarbību ar menedžeri

Jānis Pārums

Ibragimovs neturpinās sadarbību ar menedžeri
Sultans Ibragimovs.
Foto: AP

Bijušais pasaules čempions smagajā svarā Pasaules Boksa organizācijas (WBO) versijā krievs Sultans Ibragimovs atteicies no sava menedžera Borisa Grinberga pakalpojumiem, vēsta fightnews.com.

To atklājis pats Ibragimovs, taču nav vēlējies ieslīgt detaļās: "Es patiešām vairs nesadarbošos kopā ar Borisu, taču par šī lēmuma iemesliem man negribētos runāt."

Grinbergs atzina: "Ar Sultanu sadarbojāmies četrus gadus, bet februārī termiņš beidzās. Domāju, ka mūsu ceļi ir šķīrušies uz visiem laikiem. Cik sapratu, tad Sultans uzskata, ka viņam vispār nav vajadzīga menedžera palīdzība."

Pēdējo cīņu Ibragimovs (22-1-1, 17KO) aizvadīja februārī, kad pārliecinoši pēc punktiem zaudēja Vladimiram Kļičko, šķiroties arī no savas WBO čempiona jostas. Bokseris gan nesen izteicies, ka turpinās karjeru, taču viņa nākamais pretinieks vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
fightnews.com
boxrec.com