Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Martiness sola nokautēt Koto

Jānis Pārums

Martiness sola nokautēt Koto
Serhio Martiness
Foto: AFP/Scanpix

WBC pasaules čempions boksā svara kategorijā līdz 72.6 kilogramiem Serhio Martiness (51-2-2, 28KO) izteicis viedokli, kāpēc bijušais čempions trijās dažādās svara kategorijās Migels Koto (38-4, 31KO) ar viņu nolēmis cīnīties tikai tagad.

"Migels Koto uzskata, ka es esmu nobriedis zaudējumam, jo neesmu vairs tik jauns, un viņam ir iespēja to izmantot. Viņš nesaprot, ka cīņā pret Martinu Mureju biju savainots, un negribēju atcelt šo cīņu, jo visu mūžu sapņoju savu titulu aizstāvēt dzimtajā Argentīnā. Es vienalga uzvarēju Mureju, bet Koto domā, ka manai karjerai ir lejupejoša līkne. Domāju, ka tas ir vienīgais iemesls, kāpēc viņš nolēma ar mani cīnīties," sacīja 39 gadus vecais Martiness.

"Koto nesaprot, ka man ir milzu motivācija. Gribu pierādīt, ka viņam nav taisnība par to, ka es jau vairs neesmu elites bokseris," piebilda Martiness. "Koto ir labs bokseris un nākotnē arī Boksa slavas zāles pārstāvis, taču viņš nekļūs par vidējā svara čempionu, uzvarot mani. Esmu pārliecināts, ka uzvarēšu viņu ar nokautu. Nedomāju, ka cīņa ilgs vairāk par deviņiem raundiem."

Serhio Martinesa un Migela Koto cīņa norisināsies 7.jūnijā Ņujorkas "Madison Square Garden" arēnā.

     [+] [-]

, 2014-05-14 15:57, pirms 10 gadiem
Tā nebūs cīņa - tas būs karš!