Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hejs: "Gribu atgriezties, lai aizietu kā čempions"

Jānis Pārums

Hejs: "Gribu atgriezties, lai aizietu kā čempions"
Deivids Hejs
Foto: PA Wire/Scanpix

Bijušais WBA pasaules smagsvaru čempions boksā brits Deivids Hejs (26-2, 24KO) atzinis, ka gribētu vēlreiz atgriezties boksā, vēlreiz kļūt par čempionu un tad beigt karjeru.

Jāatgādina, ka pērnā gada beigās Hejam savainojumu dēļ divreiz nācās atcelt cīņu pret tautieti Taisonu Fjūriju. Pēc pleca savainojuma un tam sekojošās operācijas ārsti pat ieteica beigt karjeru, taču Hejs saglabā cerības vēl iziet ringā.

"Noskatījos Stiverna cīņu pret Areolu, kuri cīnījās par vakanto WBC titulu. Ja godīgi, tad neticu, ka šie puiši man varētu sagādāt jebkādas problēmas, ja mana roka būtu vesela," sacīja Hejs. "No otras puses – esmu traumēts, un tās visas ir tikai runas. Ir daudz bijušo bokseru, kuri mājās sēž pie televizora un prāto, ko viņi varētu un, kam sadotu pakaļu. Es joprojām ceru, ka kādu dienu mana roka būs pilnībā vesela, lai es atgrieztos un parādītu visu, ko spēju."

"Ja šāda iespēja būs, es noteikti to izmantošu. Šobrīd izeju plašu rehabilitācijas kursu, trenējos katru dienu un esmu cienīgā formā. To nevar nosaukt par cīņas sportisko formu, taču, ja izveseļošos, tad lūgšu Britu Boksa padomei ļaut man atgriezties. Esmu daudz sasniedzis, taču gribi aiziet kā čempions," piebilda Hejs.

  +4 [+] [-]

, 2014-05-14 13:32, pirms 10 gadiem
Ļoti ceru,ka tas arī notiks.

  -3 [+] [-]

, 2014-05-14 13:49, pirms 10 gadiem
Ar gribēšanu vien ir par maz..!!!