Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Beterbijevs turpina nokautēt pretiniekus un nosargā WBC, WBO un IBF jostas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Beterbijevs turpina nokautēt pretiniekus un nosargā WBC, WBO un IBF jostas
Arturs Beterbijevs. Foto: Reuters/Scanpix

Naktī uz svētdienu Kanādas pilsētā Kvebekā pussmagajā svarā WBC, WBO un IBF čempiona jostas nosargāja Arturs Beterbijevs, kurš ar nokauta palīdzību pārspēja Kalumu Smitu. Sagaidāms, ka viņa nākamā cīņa būs pret WBA jostas īpašnieku Dmitriju Bivolu.

Boksa pussmagajā svarā naktī uz svētdienu čempionu jostas WBC, WBO un IBF versijās nosargāja Arturs Beterbijevs, kurš ar nokautu septītajā raundā pārspēja Kalumu Smitu.

Beterbijevs karjerā joprojām nav zaudējis - viņš uzvarējis visās 20 cīņās, turklāt tās pabeidzis ar nokautu. Cīņas laikā viņš nokautēja Smitu divas reizes un, lai arī abās reizēs bokseris bija spējīgs piecelties, pēc otrās viņa treneris devās ringā, lai apstādinātu cīņu.

Šobrīd Beterbijevs joprojām ir vienīgais čempions boksā ar 100% nokautu attiecību. Arī pirms cīņas pārtraukšanas septītajā raundā viņš tiesnešu vērtējumā bija priekšā savam pretiniekam (58-56, 58-56, 59-55).

Sagaidāms, ka pēc šīs cīņas pussmagajā svarā varētu noritēt titulu apvienošanas cīņa starp Beterbijevu un Dmitriju Bivolu, kuram pieder šīs kategorijas WBA tituls. Bivols iepriekš jau pauda, ka puses ir vienojušās par cīņas aizvadīšanu Sauda Arābijā. '''Jā, protams, vēlos cīnīties pret Bivolu. Man nepieciešama vēl viena josta. Tas man nozīmētu daudz,'' pēc uzvaras teica Beterbijevs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

     [+] [-]

, 2024-01-15 10:29, pirms 4 mēnešiem
Palīdzēja nokauts

Te jau kā Latvijas Radio ziņās- nokautēja Smitu divas reizes

     [+] [-]

, 2024-01-20 18:52, pirms 3 mēnešiem
Beterbijevs pret Bivolu būs arābiem kārtējā saldā maize