Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Beterbijevs turpina nokautēt pretiniekus un nosargā WBC, WBO un IBF jostas

Beterbijevs turpina nokautēt pretiniekus un nosargā WBC, WBO un IBF jostas
Arturs Beterbijevs. Foto: Reuters/Scanpix

Naktī uz svētdienu Kanādas pilsētā Kvebekā pussmagajā svarā WBC, WBO un IBF čempiona jostas nosargāja Arturs Beterbijevs, kurš ar nokauta palīdzību pārspēja Kalumu Smitu. Sagaidāms, ka viņa nākamā cīņa būs pret WBA jostas īpašnieku Dmitriju Bivolu.

Boksa pussmagajā svarā naktī uz svētdienu čempionu jostas WBC, WBO un IBF versijās nosargāja Arturs Beterbijevs, kurš ar nokautu septītajā raundā pārspēja Kalumu Smitu.

Beterbijevs karjerā joprojām nav zaudējis - viņš uzvarējis visās 20 cīņās, turklāt tās pabeidzis ar nokautu. Cīņas laikā viņš nokautēja Smitu divas reizes un, lai arī abās reizēs bokseris bija spējīgs piecelties, pēc otrās viņa treneris devās ringā, lai apstādinātu cīņu.

Šobrīd Beterbijevs joprojām ir vienīgais čempions boksā ar 100% nokautu attiecību. Arī pirms cīņas pārtraukšanas septītajā raundā viņš tiesnešu vērtējumā bija priekšā savam pretiniekam (58-56, 58-56, 59-55).

Sagaidāms, ka pēc šīs cīņas pussmagajā svarā varētu noritēt titulu apvienošanas cīņa starp Beterbijevu un Dmitriju Bivolu, kuram pieder šīs kategorijas WBA tituls. Bivols iepriekš jau pauda, ka puses ir vienojušās par cīņas aizvadīšanu Sauda Arābijā. '''Jā, protams, vēlos cīnīties pret Bivolu. Man nepieciešama vēl viena josta. Tas man nozīmētu daudz,'' pēc uzvaras teica Beterbijevs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...


, 2024-01-15 10:29, pirms 4 mēnešiem
Palīdzēja nokauts

Te jau kā Latvijas Radio ziņās- nokautēja Smitu divas reizes
, 2024-01-20 18:52, pirms 4 mēnešiem
Beterbijevs pret Bivolu būs arābiem kārtējā saldā maize
Ričards Bolotņiks. Foto: NunanBoy Promotions
10

Bolotņiks: "Vajag pauzi no boksa. Vēlos atpūsties. Bet paldies visiem par atbalstu"

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks šonakt Austrālijā aizvadīja cīņu pret olimpisko medaļnieku Imamu Hatajevu, piekāpjoties ar tehnisko nokautu sestajā raundā pēc trim nokdauniem. "LNK Boxing" publicētajā Bolotņika uzrunā līdzjutējiem Latvijā viņš atzina, ka pretinieks bijis spēcīgs, taču cīņas plāns bija tās otrajā pusē darboties aktīvāk un meklēt iespējas. Diemžēl līdz tam neizdevās tikt.
Vasilijs Lomačenko. Foto: Top Rank Boxing
1

Lomačenko pārliecinoši sakauj Kambososu un iegūst IBF čempiona titulu

Ukrainas boksa zvaigzne Vasilijs Lomačenko atkal kļuvis par pasaules čempionu vieglajā svarā IBF versijā, Pērtā, Austrālijā, pieveicot vietējo bokseri Džordžu Kambososu. Lomačenko bija pārāks jau cīņas gaitā un 11. raundā nokautēja pretinieku, liekot tiesnesim pārtraukt cīņu.
Ričards Bolotņiks cīņā pret Imamu Hatajevu. Foto: Eye of the Tiger Promotions
6

Bolotņikam zaudējums Pērtā - tehniskais nokauts sestajā raundā

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks šonakt Pērtā, Austrālijā, notikušajā cīņā piekāpās Imamam Hatajevam, zaudējot ar tehnisko nokautu sestajā raundā.