Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hatons nav pārliecināts, ka Meivezers boksu pametis pavisam

Jānis Pārums

Hatons nav pārliecināts, ka Meivezers boksu pametis pavisam
Hatons "Manchester City" stadionā

Pasaules čempions boksā IBO versijā svara kategorijā līdz 63.5 kilogramiem Rikijs Hatons atzinis, ka viņam nav pārliecības, ka slavenais amerikāņu bokseris Floids Meivezers boksa ringu pametis pavisam.

"Es biju patiesi satraukts, kad dzirdēju, ka Meivezers nolēmis aiziet. Vēlējos izmantot iespēju aizvadīt revanša cīņu, bet no tā [iespēja] ir aizpeldējusi," sacīja Hatons, kuram piedāvāts septembrī aizvadīt cīņu ar Oskaru De La Hoiju, taču brits attiecies, tiesa, piebilstot, ka šāda cīņa varētu notikt 2009. gada vasarā, lai gan De La Hoija iepriekš paziņoja, ka karjeru beigs šī gada decembrī.

Runājot par Meivezera aiziešanu, Hatons uzsvēra: "Piemēram, "Sugar" Rejs Leonards bija īsts meistars aiziešanas ziņā. Katras piecas minūtes viņš te aizgāja, te atgriezās. Arī Floids var atgriezties, lai gan uz šo jautājumu var atbildēt tikai viņš pats. Meivezeram patīk padramatizēt, tāpēc neesmu pārliecināts, ka viņš ir aizgājis pavisam."

Izmantotie resursi:
sports.ru