Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Margarito nokautē Cintronu un kļūst par IBF čempionu

Margarito nokautē Cintronu un kļūst par IBF čempionu
Margarito (pa labo) tikko nokautējis Cintronu
Foto: AFP

Meksikānis Antonio Margarito kļuvis par IBF pasaules čempionu svara kategorijā līdz 66.7 kilogramiem, jo šorīt jau sestajā raundā nokautēja līdzšinējo šī titula īpašnieku Kermitu Cintronu no Puertoriko.

Šī bija abu bokseru otrā savstarpējā cīņa. Pirms trijiem gadiem bokseri tikās cīņās par WBO versijas čempiona titulu un arī tad savu pārākumu nodemonstrēja Margarito, nokautējot pretinieku piektajā raundā un sagādājot Cintronam pirmo zaudējumu profesionālā boksera karjerā.

Pēc tam Cintrons guva piecas visnotaļ pārliecinošas uzvaras ar nokautu, turklāt kļuva par IBF čempionu. Taču arī abu bokseru otrajā cīņā Puertoriko bokseris nespēja neko pretnostatīt Margarito un meksikānis viņam sagādāja vēl vienu zaudējumu. Margarito nokautēja Cintronu ar spēcīgu kreiso āķi.

Pēc šīs cīņas Margarito rēķinā ir 36 uzvaras (26KO) un pieci zaudējumi. Cintrona statistika ir pat iespaidīgāka – 29 uzvaras (27KO) un divi zaudējumi (abi pret Margarito). Zināms, ka Margarito nākamo cīņu aizvadīs 28.jūnijā , taču pagaidām nav vēl noskaidrots meksikāņa pretinieks.

Izmantotie resursi:
boxrec.com


Entonijs Džošua. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Džošua un Dubuā septembrī par IBF titulu cīnīsies Vemblija stadionā

Par IBF smagsvaru čempionu jostas īpašnieku kļuvušajam Danielam Dubuā titula aizstāvēšana gaidāma 21. septembrī, kad pretī stāsies Entonijs Džošua. Viņu duelis norisināsies Vemblija stadionā Londonā.
Oleksandrs Usiks. Foto: Reuters/Scanpix

Usiks atsakās no IBF čempiona titula un "uzdāvina" to Džošua-Dubuā

Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks sociālajos tīklos paziņojis, ka atsakās no IBF pasaules čempiona titula. Viņam gan, visticamāk, tāpat šis tituls būtu ticis atņemts, jo obligātās aizstāvēšanas cīņas vietā viņš noskaņojas revanša cīņai pret Taisonu Fjūriju, kas plānota gada beigās.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix

ASV bokseris Garsija diskvalificēts uz gadu, uzvara pār Heiniju atcelta

ASV boksa zvaigzne Raiens Garsija par aizliegto vielu lietošanu diskvalificēts uz vienu gadu, kā arī viņam atņemta iepriekšējā cīņā pret Devinu Heiniju izcīnīta uzvara, vēsta ESPN. Šīs cīņas oficiālais rezultāts tagad ir "bez uzvarētāja".