Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Eibels: "Prognozēju, ka nokautēšu Fjūriju piektajā raundā"

Jānis Pārums

Eibels: "Prognozēju, ka nokautēšu Fjūriju piektajā raundā"
Kevins Džonsons un Džoejs Eibels

Sestdien Lielbritānijā savas kārtējās cīņas aizvadīs britu bokseri Dereks Čisora (19-4, 13KO) un Taisons Fjūrijs (21-0, 15KO), kuri cīnīsies pret, attiecīgi, Kevinu Džonsonu (29-4-1, 14KO) un Džoeju Eibelu (29-7, 28KO). Lai gan favorīti ir briti, amerikāņu bokseri solījuši parūpēties par pārsteigumu.

Kevins Džonsons "Kevins Džonsons nav pakāpiens vai kārtējais solis kādam. Šī ir mana zelta biļete, lai atgrieztos smagsvaru divīzijas virsotnē. Uzvarot Čisoru man atvērsies durvis – varēšu aizvadīt lielas cīņas un pelnīt lielu naudu. Būtu priecīgs atgriezties Anglijā vasarā, lai Čisoras vietā cīnītos ar Taisonu Fjūriju vienā no Anglijas futbola stadioniem. Čisora grib tikt pie revanša cīņas [ar Fjūriju], taču arī man ir nenokārtotas lietas (tāpat kā Čisora, zaudējis Fjūrijam – aut.). Džoejs Eibels gan var visu izjaukt, jo tā kā viņš sit stipri, tad lielais Taisons Fjūrijs sestdien var nokrist... Fjūrijs var sabrukt pa gabaliem, ja Džoeja dūra trāpīs pa Taisona žokli. Arī es esmu gatavs veiksmīgi paveikt savu darbu un nokautēt britu misteru Dereku Čisoru."

Džoejs Eibels: "Meklēšu nokauta iespējas. Taisons Fjūrijs jau ne reizi vien bijis nokdaunā, taču viņam ir liela sirds un viņš vienmēr pieceļas, lai uzvarētu. Šoreiz, kad viņš nokritīs no manas sitiena, tad arī paliks guļam. Dzirdēju, ka Fjūrijam pēdējā laikā bijušas dažas problēmas privātajā dzīvē. Izsaku viņam līdzjutēju, taču brīdinu, ka tas ir tikai sākums un sestdien būs vēl drūmāk, kad viņš uzķersies uz manu sitienu. Taisons ir liels puisis, garāks par diviem metriem (2.06m), taču tiklīdz viņš nepiesegs savu žokli, viņš iepazīsies ar manu labo roku, pēc kuras varēs teikt "ar labu nakti". Mēs ar Kevinu Anglijā esam ieradušies uzvarēt. Tas būs īsts karš, varat pr to nešaubīties. Šī ir manas karjeras svarīgākā cīņa un prognozēju, ka nokautēšu Fjūriju piektajā raundā."