Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Vitālijs Kļičko: "Otras iespējas man nebūtu"

Vitālijs Kļičko: "Otras iespējas man nebūtu"
Vitālijs un Vladimirs Kļičko
Foto: AFP

"Es zinu – ja būtu zaudējis, man nebūtu otrās iespējas. Šī bija biļete vienā virzienā un es to izmantoju," pēc triumfa cīņā par WBC pasaules čempiona titulu smagajā svarā pret Semjuelu Pīteru, atzina Vitālijs Kļičko.

Jāatgādina, ka Vitālijs Kļičko naktī uz svētdienu ar tehnisko nokautu pārspēja nigērieti Semjuelu Pīteru, trešo reizi karjerā kļūstot par čempionu. Pateicoties Vitālija triumfam brāļi Kļičko piepildīja savu sapni - kļuva par pirmajiem brāļiem, kas pasaules čempionu godā ir vienlaicīgi.

"Es biju drošs par savu atgriešanos, taču nevēlējos forsēt notikumus un lieki riskēt. Tas izrādījās pareizs lēmums," Kļičko vecākais atzina pēc cīņas. "Tagad mēs ar brāli esam piepildījuši savu sapni – gan viņam, gan man pieder čempionu jostas smagajā svarā vienlaikus. Es esmu neaprakstāmi priecīgs."

"Es zinu – ja būtu zaudējis, man nebūtu otrās iespējas. Šī bija biļete vienā virzienā un es to izmantoju," uzsvēra Vitālijs. "Ja Semjuels Pīters nebūtu atteicies no turpmākās cīņas, es viņu, visticamāk, nākamajos divos raundos būtu nokautējis. Viņš jau tā bija saņēmis sitienu pēc sitiena un viņa sods vairs nebija tik stiprs kā pirmajos raundos."

Vladimirs Kļičko priecājās ne mazāk par brāli: "Atgriezties pēc četru gadu pauzes un izcīnīt tik pārliecinošu uzvaru... tas ir kaut kas neticams. Es lepojos ar brāli. Viņš pierādīja, ka ir labākais."

Vitālija treneris Fricis Zduneks sacīja: "Vitālijs mums nodemonstrēja unikālu priekšnesumu. Viņa nestandarta tehnika iedzina Pīteru stūrī un būtu iedzinusi jebkuru. Viņa [Vitālija] sitieni gan nebija tik labi kā biju domājis, bet tagad man vairs nav nozīmes. Vitālijs vēl ir jauns, viņam viss vēl priekšā."

Izmantotie resursi:
RTL
AFP


, 2008-10-12 03:53, pirms 16 gadiem
Jaani ,tu esi zveers!veel tik veelu iztulkoji un ieliki jau rakstu!
, 2008-10-12 09:49, pirms 16 gadiem
koks nocirta cirteju ...
, 2008-10-12 10:16, pirms 16 gadiem
njaa Vitja vinju vnk samasēja.
, 2008-10-12 11:13, pirms 16 gadiem
Nu ko, malkas ciršana nepalīdzēja Prieks par Vitāliju, negaidīju ka Pīters tik vārgi aizvadīs šo maču, daži sitieni bija bet tie bija tikai daži , man vel patika ka Pitera treneris vinam tieca:"You can beat this guy" "
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-10-12 11:47, pirms 16 gadiem
es vnm biju domaajis ka Vladimirs ir vecaakais bra4ka...vai tad Vitja vecaakais?
, 2008-10-12 12:09, pirms 16 gadiem
to Jēkabs, Vitālijs vecāks par 5 gadiem. klitschko.com
, 2008-10-12 14:03, pirms 16 gadiem
nesapratu Vitālija trenera frāzi : "Vitālijs vēl ir jauns, viņam viss vēl priekšā". Varbūt tur bija domāts Vladimirs ?
, 2008-10-12 14:05, pirms 16 gadiem
man jau patīk tā ideja - KlitschkO ... tipo KO (pirmais un pedejais uzvarda burts) .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Top Rank
20

Šovakar grandu cīņa Usiks pret Fjūriju, kā arī Briedis pret Opetaiju

Saūda Arābijā norisināsies viena no 21. gadsimta gaidītākajām un lielākajām cīņām - par visiem pasaules čempiona tituliem smagsvaros cīnīsies Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks un britu bokseris Taisons Fjūrijs. Šīs cīņas sākums paredzēts ap plkst. 1.00 pēc Latvijas laika, un tiešraidi piedāvās DAZN platforma. Savukārt ap pusnakti šajā cīņu vakarā ringā dosies Mairis Briedis un Džeijs Opetaija cīņā par IBF čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā.
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks. Foto: Sky Sports
39

Pēc negaidīti mierīgas preses konferences Fjūrijs atsakās skatīties Usikam acīs

Ceturtdienas vakarā Rijādā, Saūda Arābijā, tika aizvadīts preses pasākums pirms Taisona Fjūrija un Oleksandra Usika cīņu vakara, kurā abi bokseri ar skaļiem vārdiem nemētājās un skandālus netaisīja. Vienīgais nelielais izņēmums bija tradicionālā nostāšanās aci pret aci, kurā Fjūrijs demonstratīvi neskatījās Usika virzienā.
Ričards Bolotņiks. Foto: NunanBoy Promotions
11

Bolotņiks: "Vajag pauzi no boksa. Vēlos atpūsties. Bet paldies visiem par atbalstu"

Latvijas bokseris Ričards Bolotņiks šonakt Austrālijā aizvadīja cīņu pret olimpisko medaļnieku Imamu Hatajevu, piekāpjoties ar tehnisko nokautu sestajā raundā pēc trim nokdauniem. "LNK Boxing" publicētajā Bolotņika uzrunā līdzjutējiem Latvijā viņš atzina, ka pretinieks bijis spēcīgs, taču cīņas plāns bija tās otrajā pusē darboties aktīvāk un meklēt iespējas. Diemžēl līdz tam neizdevās tikt.