Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua 3-4 nedēļas pārvietosies ar kruķu palīdzību

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Džošua 3-4 nedēļas pārvietosies ar kruķu palīdzību
Entonijs Džošua. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Profesionālā boksa čempions IBF, WBO un WBA versijās, britu smagsvars Entonijs Džošua savainojis ceļgalu un vismaz mēnesi nevarēs pilnvērtīgi staigāt. Tiek lēsts, ka šis savainojums netraucēs sagatavoties nākamajai cīņai.

Kā jau ziņots, Lielbritānijas lielākās boksa zvaigznes Entonijs Džošua un Taisons Fjūrijs panākuši vienošanos par divu savstarpēju cīņu aizvadīšanu, noskaidrojot labāko smagsvaru pasaulē. Pirmā cīņa tiek plānota 2021. gada vasarā.

Bet vispirms Entonijam gaidāma tikšanās ar obligāto pretendentu Kubratu Puļevu no Bulgārijas. Sākotnēji šīs mačs bija plānots 20. jūnijā Londonas futbola kluba "Tottenham Hotspur" stadionā, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ duelis atlikts uz nenoteiktu laiku.

Pagājušās nedēļas nogalē britu bokseris piedalījās "Black Lives Matter" pasākumā un pārvietojās ar kruķu palīdzību, kreiso ceļgalu sargāja speciāls fiksators. "Viņš savainoja ceļgalu. Tika veikti izmeklējumi, ir laba ziņa, ka operācija nebūs vajadzīga," tagad informē Džošua promouters Edijs Hērns. "Fiksators viņam būs trīs vai četras nedēļas, lai nodrošinātu, ka pēc tam varēs trenēties. Tuvāko nedēļu laikā viņš nevarēs skriet vai veikt smagu darbu. Kad esi uz kruķiem un ar kāju fiksatorā, tas nekad nav lieliski, bet tas neietekmēs viņa karjeru 2020. gadā vai karjeru vispār."

Ārēju apstākļu dēļ tuvākajā laikā boksa mačs nav plānots, līdz ar to ir pietiekami daudz laika, lai pilnībā atveseļotos.

Izmantotie resursi:
skysports.com