Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Brāļi Kļičko ne par kādu naudu nav gatavi uz oficiālu savstarpēju cīņu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Brāļi Kļičko ne par kādu naudu nav gatavi uz oficiālu savstarpēju cīņu
Vladimirs Kļičko amerikāņu šovā
Foto: Dan Patrick Show / nbcsports.com

WBA, IBF, WBO un IBO pasaules čempions boksā, ukraiņu smagsvars Vladimirs Kļičko (38), viesojoties Dena Patrika šovā, atklāja, ka slavenais amerikāņu promouters Dons Kings (83) viņam neoficiāli piedāvājis 100 miljonus ASV dolāru par cīņu ar Kijevas mēru Vitāliju Kļičko (43), taču brāļi nav ar mieru.

"Ja šāda summa tiktu piedāvāta oficiāli, mēs atteiktos. Lai piedāvā kaut vai miljardu - man vienalga. Šajā dzīvē nauda nav galvenais, brālis man ir svarīgāks," saka Vladimirs un piebilst: ja šāda cīņa notiktu, tad uzvarētu Vitālijs.

Bērnībā viņi gan ik pa laikam kāvušies, taču auguma un svara starpības dēļ jaunākajam bijušas mazas izredzes uzvarēt. 16 gadu vecumā savstarpējā treniņcīņa Vladimiram beidzās ar kājas lūzumu. "Pēc tam daudz reižu esmu prātojis, kā tas varēja notikt. Domāju, ka tā bija zīme no augšas," atzīst jaunākais. "Karjeras sākumā mums dažreiz bija sparingi - tie izvērtās ļoti emocionāli, jo katrs gribēja pierādīt, ka ir spēcīgāks un labāks. Starp brāļiem tas normāli."

Vladimirs Kļičko atklāj, ka bērnībā viņi esot apsolījuši savai mātei, ka šāda oficiāla cīņa nekad nenotiks. "Daudzas reizes mums prasījuši, vai cīnīsimies viens ar otru. Taču bērnībā mātei dotais solījums bija viens no priekšnoteikumiem, lai mēs varētu nodarboties ar boksu."

Izmantotie resursi:
Dan Patrick Show / nbcsports.com

     [+] [-]

, 2015-02-12 21:16, pirms 10 gadiem
Domaju reti kursh spetu spetu iziet ringa pret savu brali! Tas vismaz manas domas.

     [+] [-]

, 2015-02-13 11:03, pirms 10 gadiem
baigi kādreiz villojušies agrāk arī man Vitjka likās stiprākais - nevienas zsudes ar ko tomēr ir rādītājs. Vecākais arī boksēja interesantāk. Un viņa cīņa ar Luidu joprojām man šķiet labākā smagsvaru cīņa šajā gadsimtā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-02-14 22:01, pirms 10 gadiem
Nu agrāk moš 100 citronus nedeva, tur tā intriga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-03-29 11:54, pirms 10 gadiem
kad beidzot sportacentrs uztaisis interviju ar brāļiem>?