Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hejs tic, ka Kāns var uzvarēt Meivezeru

Jānis Pārums

Hejs tic, ka Kāns var uzvarēt Meivezeru
Amirs Kāns un Deivids Hejs
Foto: thesun.cok.uk

Bijušais pasaules čempions boksā divās dažādās svara kategorijās, brits Deivids Hejs atzinis, ka bijušajam pasaules čempionam svarā līdz 63.5 kilogramiem Amiram Kānam (28-3, 19KO) ir labas izredzes pieveikt Floidu Meivezeru junioru (45-0, 26KO).

"Floids Meivezers – labākais bokseris, kādu es jebkad esmu redzējis, viņš hipnotizē. Ja kāds reiz uzvarēs viņu, tad tas būs ļoti ātrs bokseris. Viņam jābūt ar ātrāk rokām un ātrāk kājām. Meivezeru nevaru uzvarēt vienkārši ar virkni sitienu. Daudzi to mēģināja darīt, bet nevienam neizdevās," sacīja Hejs.

Britu bokseris norādīja, ka viņš saskata potenciālu savā tautietī Amirā Kānā: "Panākuma atslēga – tas ir ātrums, kuru jāuztur visas cīņas gaitā. Un, ja Amirs Kāns būs vislabākajā kondīcijā, tad viņam ir vairāk izredžu nekā jebkuram citam agrāk. Šobrīd Kāns ir lieliskā formā!"

Paredzams, ka tieši Kāns kļūs par Meivezera nākamo pretinieku. Floida Meivezera juniora nākamā cīņa ieplānota 3.maijā Lasvegasas "MGM Grand" viesnīcas arēnā.

     [+] [-]

, 2014-02-12 15:39, pirms 11 gadiem
Nu virsraksts varbūt nedaudz maldinošs, bet nu jā, jāpiekrīt visam, ko Dāvīds teica!