Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Meivezers: "Pārdzīvoju un lūdzos par Pakjao"

Meivezers: "Pārdzīvoju un lūdzos par Pakjao"
Floids Meivezers
Foto: AP/Scanpix

WBA čempions pirmajā vidējā svarā (līdz 69.9kg) un WBC čempions pusvidējā svarā (līdz 66.7kg), amerikānis Floids Meivezers izteicis savu viedokli par filipīnieša Menija Pakjao zaudējumu meksikānim Huanam Manuelam Markesam.

Jāatgādina, ka aizvadītās nedēļas nogalē Pakjao sestajā raundā piedzīvoja nokautu, zaudējot otro cīņu pēc kārtas.

"Vienīgā lieta, kuru viņš var izdarīt – atgūties un atgriezties kā īstens čempions. Markess ir īstens čempions. Pakjao ir īstens čempions. Viņi abi parādīja labu cīņu, kas boksam nāca par labu. Vēlu Menijam visu to labāko. Gribētos, lai pēc šī zaudējuma viņš spētu atgūties," sacīja Meivezers.

"Domāju, ka Pakjao ir daudz dažādu ar boksu nesaistītu faktoru, kas viņu novērš no boksa," norādīja amerikāņu bokseris. "Tā ir boksam laba lieta, ka Pakjao parādījās boksā, sasniedza virsotnes, saņēma vairākus kontraktus, kas nodrošināja viņam labu dzīvi. Tas ir lieliski."

"Tagad Pakjao jāpaņem pauze. Jāpārdomā aizvadītā cīņa, vēlāk jāaizvada pāris iesildošās cīņas un jāatgriežas pa īstam. Negrasos par Pakjao teikt ko sliktu. Ja godīgi, tad es pārdzīvoju par viņu. Tā tomēr ir milzīga atšķirība, kad tevi nokautē [nevis tu vienkārši zaudē pēc punktiem]. Kad puisi nokautē, pēc tam viņš pats pieceļas, dodas mājup, pēc tam uz slimnīcu, kur pasaka, ka viss ir kārtībā, tā ir viena lieta. Taču, kad cilvēku dabū pie samaņas ar ožamā spirta palīdzību, viņš ir satricināts un viņam tai pat vakarā nepieciešams tikt uz slimnīcu, tas ir graujoši. Tas būtībā ir uz nāves robežas. Ceru, ka viņam viss ir kārtībā. Lūdzos par viņu. Zinot, kā viņš mīl boksu, ceru, ka viņš spēs atgriezties," noslēdza Meivezers.

Medicīniskās apskates rezultāti liecina, ka ar filipīniešu boksera veselību viss ir kārtībā. Atgriežoties no slimnīcas un uzsākot cīņas videoieraksta skatīšanos kopā ar tuviniekiem, Pakjao pat pajokojis, ka diez vai viņiem patiks cīņas beigas...

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...


, 2012-12-11 10:30, pirms 12 gadiem
Bokseris, melnadainais, amerikanis + sakarigs IQ. Tiesam liels retums, par to + respekts.
, 2012-12-11 10:59, pirms 12 gadiem
Nu šeit vienkārši ir viena liela starpība starp Meivezeru un visiem Hejiem un Čisorām utt :
Smagsvaru boksā nekā interesanta nenotiek īpaši, Kļičko cīņas īpaši skatāmas nav un tāpēc smagsvariem kā tādiem apmeklētība nav tik liela (kā vieglajiem). Tāpēc, lai uzsistu intrigu (un apmeklētību jeb ienākumus) nākas gudri runāt pirms cīņas, kurš kuru izrubīs, kurš ir īstais un kurš ir mīkstais utt. Tas piedod visam pasākumam (pēc skatītāju domām) vairāk emocijas. Principā, tas viss ir viens liels mārketinga triks un ar IQ tur maz sakars.
Meivezers tā vienkārši lielāko daļu (ja ne visus) savus ienākumus ir pelnījis tīri uz cīņu rēķina un netiek nekādā veidā komercializēts (ieskaitot gudrības runājot).
Viņam princips neļauj tādām metodēm pieķerties, tāpēc viņš vienkārši ir viņš pats un netēlo neko no sevis. Saka, ko domā, nevis, lai naudu nopelnītu vairāk.
Nepārprotiet, visu cieņu Meivezeram un to, ko viņš ir sasniedzis. Uzskatu par vienu no visu laiku labākajiem bokseriem un par to viņu ļoti cienu.
, 2012-12-11 11:17, pirms 12 gadiem
Taisniba jau Tev vien buus, bet tapat patikami
, 2012-12-11 11:29, pirms 12 gadiem
Но это была хорошая вещь для бокса, что он сумел прийти в спорт, поднялся на моем имени, получил несколько рекламных контрактов и заработал на хорошую жизнь. Это прекрасно (allboxing.ru)
"Tā ir boksam laba lieta, ka Pakjao parādījās boksā, sasniedza virsotnes, saņēma vairākus kontraktus, kas nodrošināja viņam labu dzīvi. Tas ir lieliski." (sportacentrs.com)
Nu kā tā var tulkot
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-11 13:39, pirms 12 gadiem
Pēc sarkasma man viss šis izskatās, bet nu Floyds ir kļuvis mierīgāks, ceru, ka viņš to arī nopietni domā
, 2012-12-11 13:46, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: būtu klicko amerikāni, par tādu meivezeru neviens ne runātu ne zinātu. jenķiem jau kādus 15 gadus nav smagsvara čempionu, tāpēc nākas samierināties ar punduru kategorijām un meiveizers ir visveiksmīgākais no punduriem, tāpēc tik liela ažiotāža un auditorijā amerikā. meivesers nevienu cīņu nav aizvadījis arpus asv, jo pārējā pasaulē interese par viņu būtu vismaz 10 reizes mazāka. un nav ko stāstīt pasaciņas par to ka viņš pirms cīņām nekurina publiku ar visādiem izledieniem, amerikā ir vēl vairāk šovu un drāmu nekā eiropā.
Kāpēc viņam būtu jācīnās ārpus ASV?
Viņš ir viens no pelnošākajiem sportistiem pasaulē, tāpēc manuprāt ir pastulbi apgalvot, ka ja Kličko būtu divi jeņķi, tad par Meivezeru neviens nezinātu.

Nākas samierināties ar Punduru kategorijām??
Ja tie paši Cotto, Paks utt cīnās ASV kāpēc Kličko necīnās ASV? Nevar biļeti nopirkt? Vai arī nevienam tur nav vajadzīgi
, 2012-12-11 13:58, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: būtu klicko amerikāni, par tādu meivezeru neviens ne runātu ne zinātu. jenķiem jau kādus 15 gadus nav smagsvara čempionu, tāpēc nākas samierināties ar punduru kategorijām un meiveizers ir visveiksmīgākais no punduriem, tāpēc tik liela ažiotāža un auditorijā amerikā. meivesers nevienu cīņu nav aizvadījis arpus asv, jo pārējā pasaulē interese par viņu būtu vismaz 10 reizes mazāka. un nav ko stāstīt pasaciņas par to ka viņš pirms cīņām nekurina publiku ar visādiem izledieniem, amerikā ir vēl vairāk šovu un drāmu nekā eiropā.
Tie punduri Tevi ringā zemē iemītu, bet tas tā. Vieglais svars ir daudz skatāmāks par smagsvariem, jo ātrumi ir pavisam citi, kombinācijas, kustība, tehnika! Smagsvari ir lēni, pēc kāda 3 raunda nogurst un viss, sākās klinča pēc klinčas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-11 14:39, pirms 12 gadiem
mytila rakstīja: Bokseris, melnadainais, amerikanis + sakarigs IQ. Tiesam liels retums, par to + respekts.
Meivezers? c'mon vinam slava nav labāka, par visiem iepriekš nosauktajiem. Tas taču ir Floyd money Mayweather, šitādu polīmiku par demokratiju varēja nolasīt ar Kadafi, so what?
, 2012-12-11 14:41, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: amerikā arī jeņķu regbisti un beisbolisti ir vieni no pelnošakajiem pasaule, bet kāda kam daļa kas ir amerikā, visā paŗējā pasaulē neviens viņus nezin un visim par viņiem ir užspālut. viņi ir slaveni tikai amerikā. tā pat ir ar boksu punduru kategorijas. jeņiem nav smagsvara jau labi sen tāpēc seko līdzi tam kas ir - pundurim meiveiseram. un vēl, klicko ir cīnijies amerikā, bet meiveizers ārpus asv nav. padomā pats ja viņš ierasto latvijā, kas tādu meiveizeru vispār zinātu un kam viņš te būtu vajadzīgs. bet ja ierastos klicko boksēties tad iespējams tas būtu viens no šī gadsimta notikumiem lv.
Manuprāt tavs viedoklis ir diezgan subjektīvs. Tu nepadomā tālāk par sava p*imp*a galu. Ko tad tu darītu ja būtu iespēja ASV nopelnīt 70 miljonus, bet pieņemsim Vācijā 45? Nu neticu, ka speciāli lidotU uz Vāciju. Un teikt ka Floyds Money Mayweather ir populārs tikai ASV ir diezgan stulbi ne pa velti viņa cīņas boksā ir skatītākās pasaulē un nejau tikkai amerikāņi viņu skatās Un tu vari te pirst vai nē par ASV, bet tā ir sporta lielvaslsts un tur var visvairāk nopelnīt naudu tāpēc jau visi tur grib nokļūt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-11 14:53, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: tikko uztaisīju eksperimetu saviem kolēģiem kuri par boksu vispār neinteresējas pajautāju kas ir meiveizers, piedevām vēl arī rojs džons jr - teica ka nav ne jausmas. bet tad pajautāju kas ir klicko, divi zināja ka bokseris, bet kolēge teica ka kaut ko ir dzirdējuši, bet nezina.
Ļoti vērtīgs un objektīvs eksperiments. Aptauja gaterī ar 3 respondentiem.
Bokss Latvijā vispār nav īpaši populārs, ņemot vēra, jau tevis teikto, ka lielākā daļa par Meivezeru neko nav dzirdējuši, kas ir topošais Hall of Fame.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-11 14:57, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: atbildi kas ir lūk šie sportisti - Peitons Mennings un Fils Mikelsons. viens ir attiecīgi 3 pelnošākais sportists pasaule, bet otrs 6, tikai nemeklē google, bet atbildi godīgi un viņi abi ir amerekāņi
2012 gada tops:
1. Floids Meivezers - bokss ($85 million)
2. Menijs Pakjao - bokss ($62 million)
3. Taigers Vūds - golfs ($59.4 million)
4. Lebrons Džeimss - basketbols ($53 million)
5. Rodžers Federers - teniss ($52.7 million)
6. Kobe Braeints - basketbols ($52.3 million)
7. Fils Mikelsons - golfs ($47.8 million)
8. Deivids Bekhems - futbols ($46 million)
9. Krištianu Ronaldu - futbols ($42.5 million)
10.Peitons Menings - amerikāņu futbols ($42.4 million)
, 2012-12-11 15:02, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: tad pajautā pats, diezvai kāds tavu meiveizeru zinās. bet kličko pieļauju ka zinās diskusiju beidzu
ok beidzam diskusiju pirms sākam mētāt apvainojumus, bet doma ir tāda Meivezers, manuprāt, ir viens no skatāmākajiem bokseriem pasaulē. Tas ir mans viedoklis un es skatos viņa cīņas, tāpēc man ir gluži vienalga vai Latvijā viņu zin vai nē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-11 17:11, pirms 12 gadiem
Domaju, ka Kļičko Latvijā ir zināmi daļēji tādēļ, ka ir no Ukrainas. Būtu šobrīd vadošie smagsvari no Puertoriko vai Meksikas, nu nezinātu Latvijā cilveki viņus tik labi, atskaitot boksa un sporta plašāk entuziastus. Turklāt Latvijā cilvēkiem, kas boksam īpaši līdzi neseko jau arī praktiski neeksistē citas svara kategorijas kā smagsvari, jo parastais viedoklis ir: smagsvaros ir nokauti, bet tie mazie bērni tur lēkā 10 raundus un vispār ir neskatāmi. Kas manuprat nav taisnība. Amerikā ir citi principi. Tur Menijs būdams ārzemnieks, un vieglajos svaros var nopelnīt lielu žūksni, bet protams viņš arī ir to pelnījis. Domāju, ja Kļičko trennētos un dzīvotu ne Vācijā, bet Amerikā, arī viņi būtu populāraki tu un arī vairāk nopelnītu.
, 2012-12-11 18:11, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: atbildi kas ir lūk šie sportisti - Peitons Mennings un Fils Mikelsons. viens ir attiecīgi 3 pelnošākais sportists pasaule, bet otrs 6, tikai nemeklē google, bet atbildi godīgi un viņi abi ir amerekāņi
Personīgi es zinu, kas viņi ir, kaut vai neesmu ne nfl vērotājs, ne golfa cienītājs. Vispār es zinu tikai divus aktīvos golferus.

Vispār jau punduri ir vienmēr amerikā bijuši populāri. De La Hoja pelnīja tik pat cik Taisons. Rejs Leonards pelnīja vairāk nekā Lerijs Holmss. Vienkārši Tu nezini par ko runā. Taču piekritīšu, ka uz Kļičko skatītos savādāk, ja viņi būtu no ASV. Toties tajā pašā brīdī, ja viņi būtu melnādaini Savienoto valstu pilsoņi, tādu popularitāti Latvijā viņi neiegūtu, nu viņi nebūtu tik populāri kā tagad(Latvijā). Koks ar diviem galiem.
, 2012-12-11 20:40, pirms 12 gadiem
De La Hoija pelna ļoti daudz, ar Taisonu pat nesalīdzināt. Piemēram, cīņu ar Meivezeru viņš pats organizēja, kopā ar honorāru par cīņu, PPV, reklāmām u.c. sanāca ~100 ļimaki no tās cīņas vien.
, 2012-12-11 20:42, pirms 12 gadiem
mytila rakstīja: Bokseris, melnadainais, amerikanis + sakarigs IQ. Tiesam liels retums, par to + respekts.
Da kāds vēl respekts, šis raksts ir nepilnīgi iztulkots.
, 2012-12-11 21:09, pirms 12 gadiem
Faithaipā ir īstais raksts, nevis kaut kādā all boxing. Floids parāda klasi, teksts ir +/- tāds pats kā iztulkots.

Taisons kā bokseris saņēma vairāk kā De La Hoja. Viņām ir vislabākie PPV skaitļi arī. Taisons manās acīs ir PPV karalis, kaut vai savu pirmo PPV cīņu viņš aizvadīja 91. gadā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-12-12 15:06, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: atrodi un iepostē kur konkrēti es kaut ko rakstīju par pelnīšānu. es tikai rakstīju ka amerikā pat nevienam nezināmi futbolisti, golferi, punduri un pat suņu skriešanas sacīkstēs pelna pasaules lielāko rubuli jo sporta bizness, tociki, reklāmas, tur rulle. bet tu patiešām uzskati ka hojai ir populārāks par taisonu, pat amerikā? hoija kļuva par čempionu pirms taisons iznāca no cietuma, bet visi tanī laikā tā pat runāja par taisonu un uz hoiju, taisona laikā visiem bija uzšpļaut. jo īpaši tas bija ārpus amerkas un patiesībā nekas daudz nav mainījies arī tagad.
Viss kārtībā, es pārpratu Tavu postu uz ko es sniedzu atbildi. Savādāku domu paķēru.

Hoja nav populārāks par Taisonu, nekur, varbūt tikai Meksikā, taču PPV skaitļi ir līdzīgi, Taisons vienīgais ir mazāk PPV cīņās piedalījies. Taisons savos labākajos gados tomēr bija viens no zināmākajiem tipiņiem Pasaulē.
Nav jau tā, ka Latvija ir Pasaules centrs, un ja šeit ir nezināms, tad ir galīgs fufelis. Štati ar nav centrs, taču kā jau katrai nācijai ir savi tradicionālie sporta veidi. Un kāpēc gan viņi nedrīkstētu maksāt futbolistiem un beisbolistiem? Tajā pašā laikā briti un indieši, un pakistāņi maksā saviem kriketistiem bargo naudu, tur Tev roka neceļās viņus nolinčot... Boksā vienmēr ir bijušas svaru kategorijas - uzprasi krieviem, kurš ir viņu visu laiku labākais bokseris, uzprasi to pašu fraņčiem. Viņi nešķiroja kādā svaru kategorijā bija tie bokseri, tāpat es domāju, ka Tu arī nešķirotu, ja Latvijā uzrastos 55kg viegls , 170cm garšs, Pasaules čempions boksā. Tu būtu viņa fans, sekotu viņa cīņām līdzi. Nav nozīmes parametriem, bet gan labumam.

Bet arī ir jaatcerās tas, ka mazie bokseri vienmēr būs populārāki tādā Meksikā, kā smagsvari. Tas pats attiecas uz Taizemi, Filipīnām.
Entonijs Džošua. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

Džošua un Dubuā septembrī par IBF titulu cīnīsies Vemblija stadionā

Par IBF smagsvaru čempionu jostas īpašnieku kļuvušajam Danielam Dubuā titula aizstāvēšana gaidāma 21. septembrī, kad pretī stāsies Entonijs Džošua. Viņu duelis norisināsies Vemblija stadionā Londonā.
Oleksandrs Usiks. Foto: Reuters/Scanpix

Usiks atsakās no IBF čempiona titula un "uzdāvina" to Džošua-Dubuā

Ukrainas boksa zvaigzne Oleksandrs Usiks sociālajos tīklos paziņojis, ka atsakās no IBF pasaules čempiona titula. Viņam gan, visticamāk, tāpat šis tituls būtu ticis atņemts, jo obligātās aizstāvēšanas cīņas vietā viņš noskaņojas revanša cīņai pret Taisonu Fjūriju, kas plānota gada beigās.
Raiens Garsija un Devins Heinijs. Foto: Adam DelGiudice/USA Today Sports/Scanpix

ASV bokseris Garsija diskvalificēts uz gadu, uzvara pār Heiniju atcelta

ASV boksa zvaigzne Raiens Garsija par aizliegto vielu lietošanu diskvalificēts uz vienu gadu, kā arī viņam atņemta iepriekšējā cīņā pret Devinu Heiniju izcīnīta uzvara, vēsta ESPN. Šīs cīņas oficiālais rezultāts tagad ir "bez uzvarētāja".