Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

WBO čempions Kovaļovs cīnīsies pret līdz šim nezaudējušo Egņū

Jānis Pārums

WBO čempions Kovaļovs cīnīsies pret līdz šim nezaudējušo Egņū
Sergejs Kovaļovs
Foto: AP/Scanpix

Promouteru kompānija "Main Events" paziņojusi, ka par WBO pasaules čempiona svarā līdz 79.4 kilogramiem 30 gadus vecā krieva Sergeja Kovaļova (23-0-1, 21KO) nākamo pretinieku kļūs līdz šim nezaudējušais amerikānis Sedriks Egņū (26-0, 13KO).

Kovaļova un Egņū cīņa notiks 29.martā Ņūdžersijas "Boardwalk Hall". Tiešraidē cīņu translēts kanāls HBO.

27 gadus vecais Egņū pagaidām profesionālajā ringā zaudējuma rūgtumu nav piedzīvojis, taču ņemot vērā, ka pazīstamu pretinieku viņam nav bijis, tas ir diezgan loģiski. Pārsvarā Egņū cīnījies ar pieredzes bagātiem bokseriem ar negatīvu bilanci vai maz pieredzējušiem bokseriem. Pēdējo cīņu Egņū aizvadīja pērnā gada aprīlī, kad pēc punktiem pieveica Jusafu Maku (31-7-2, 17KO).

Jāatgādina, ka Kovaļovs pēdējo cīņu aizvadīja 30.novembrī, kad jau otrajā raundā nokautēja ukraini Ismailu Silahu (21-2, 17KO). Kopumā pērn Kovaļovs aizvadīja četras cīņas, taču neviens no viņa pretiniekiem neizturēja ilgāk par četriem raundiem.

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records