Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Usika mērķis - labot Holifīlda rekordu

Jānis Pārums

Usika mērķis - labot Holifīlda rekordu
Aleksandrs Usiks
Foto: AP/Scanpix

Londonas olimpisko spēļu čempionam boksā, ukrainim Aleksandram Usikam (2-0, 2KO), kurš pērn debitēja boksā ar divām pārliecinošām uzvarām, ir mērķis kļūt par pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā ātrāk nekā to paveica leģendārais Evanders Holifīlds, paziņojis promouteru kompānijas "K2 Promotions" Ukrainas nodaļas vadītājs Aleksandrs Krasjuks.

"Aleksandra Usika nākamā cīņa notiks 15. martā Ukrainā. Pēc mūsu vienošanās par Aleksandra pretinieku jākļūst bokserim, kurš ir pasaules reitinga labāko piecpadsmitniekā," norādīja Krasjuks.

Viņš norādīja, ka Usika mērķis ir labot leģendārā amerikāņa Evandera Holifīlda sasniegumu, kurš par pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā (līdz 90.7 kilogramiem) kļuva savā 12.profesionālajā cīņā.

"Domāju, ka jau nākamā gada sākumā Usikam būs iespēja kļūt par pasaules čempionu," uzsvēra Krasjuks. "Katrā ziņā viņam ir tāds mērķis – kļūt par čempionu pirmajā smagajā svarā ātrāk nekā to savulaik paveica Evanders Holifīlds."

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

  -2 [+] [-]

, 2014-02-12 15:06, pirms 11 gadiem
Mairis Briedis arii paarsitis holifildu. 11.ciinjaa dabuuja IBA jostu

     [+] [-]

, 2014-02-13 09:18, pirms 11 gadiem
Katram sevi cienošam sportistam kurš sūri strādā ir visaugstākie mērķi, bet ne jau katram tie realizējas. Čalis jauns un perspektīvs, lai veicas.