Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Golovkina promouters: "Cīņa pret Laru mūs neinteresē"

Jānis Pārums

Golovkina promouters: "Cīņa pret Laru mūs neinteresē"
Toms Leflers
Foto: RingTalk

IBO un WBA pasaules čempiona boksā svara kategorijā līdz 72.6 kilogramiem kazaha Genādija Golovkina (29-0, 26KO) promouters Toms Leflers paziņojis, ka pagaidu WBA čempiona svarā līdz 69.9 kilogramiem kubieša Erislendija Laras (19-1-2, 12KO) izteiktais piedāvājums viņiem nešķiet interesants.

Pirms pāris dienām Lara pauda apņēmību pakāpties svara kategoriju augstāk, lai varētu aizvadīt cīņu ar Golovkinu. Tomēr Golovkina pārstāvjiem šī ideja nešķiet saistoša...

"Golovkina atbilde Laram ir "Tu to nopietni?" Laras kandidatūru neatbalsta kanāls HBO, kurš rāda Golovkina cīņas, un Lara nekad nav bijis mūsu interešu lokā," paziņoja Golovkina promouters Leflers. "Lai izaicina [WBO čempionu svarā līdz 72.6 kilogramiem] Pīteru Kvilinu un, ja viņš uzvarēs, tad kļūs mums interesants."

"Golovkina un Stīvensa cīņai bija labs reitings. Kas skatās Laru? Lara cīnās svarā līdz 69.9 kilogramiem, viņa cīņas rāda "Showtime". Kāpēc viņam vajadzētu būt mūsu interešu lokā? Laram labāk būtu izaicināt Floidu Meivezeru – abiem ir viens promouters un kanāls," piebilda Leflers.

     [+] [-]

, 2014-02-11 23:29, pirms 11 gadiem
Nu, bet protams kas ir Lara salīdzinājumā ar Rosado, Išidu, Sitvensu, Adama! Lai labāk cīnās ar Maiveizeru vai viņam līdzīgaiem, cīnīties ar Golovkinu viņš nav cienīgs!
Kad Golovkins izteica "vēlēšanos" cīnīties ar Maiveizeru, Alvaresu vai Kvilinu, Leflērs nesaskatīja ne kādas problēmas ka viņū cīņas rādā Showtime...
Priekš kam riskēt cīņā ar Laru ja var paņemt kārtējo maisu kā Īru Lī, un pēc tam visiem stāstīt cik Golovkins ir stiprs, neuzvarams un visi sākot no 69 kg līdz 79 izvairās ar vīņu cīnīties!