Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Čisora gatavojas nodot "vēstījumu" Fjūrijam, nokautējot Džonsonu

Jānis Pārums

Čisora gatavojas nodot "vēstījumu" Fjūrijam, nokautējot Džonsonu
Dereks Čisora
Foto: AP/Scanpix

EBU (Eiropas) čempions boksā smagajā svarā brits Dereks Čisora (19-4, 13KO) solījis sestdien viegli tikt galā ar Kevinu Džonsonu (29-4-1, 14KO), tādā veidā nosūtīt "vēstījumu" savam iespējamajam nākamajam pretiniekam Taisonam Fjūrijam (21-0, 15KO).

Čisora saprot, ka cīņā ar Džonsonu viņam nāksies demonstrēt savu labāko sniegumu, jo amerikānis ir pieredzējis, turklāt viens no retajiem, kas spējis izturēt visu cīņu pret nu jau bijušo WBC čempionu Vitāliju Kļičko (45-2, 41KO) 2009.gadā, tāpat tikai pēc punktiem zaudējis arī Taisonam Fjūrijam 2012.gadā.

"Džonsons ir labs, spēcīgs bokseris ar atzīstamu reputāciju. Tieši tas man ir vajadzīgs, lai liktu sev strādāt uz pilnu jaudu un parādītu sevi no labākās puses," atzina Čisora. "Kevins ir izturīgs bokseris. Viņš izturēja visus 12 raundus pret Fjūriju un Kļičko, un, ja es kļūšu par pirmo bokseri, kas spēs Kevinu nokautēt, tas būs "vēstījums" Fjūrijam un pārējiem smagsvariem."

"Pagaidām gan visu uzmanību koncentrēju cīņai ar Džonsonu. Pagaidām Fjūrijs man ir tikai fonā, un cīņa ar viņu būs vēlāk, tomēr, kad tā notiks, atdošu visus spēkus, lai uzvarētu," piebilda bokseris.

Jāatgādina, ka gadījumā, ja gan Čisora (pret Džonsonu), gan Fjūrijs (pret Džoeju Eibelu) 15.februārī izcīnīs uzvaras, tad vasarā varētu notikt abu bokseru revanša cīņa. Pirmajā Čisoras un Fjūrija cīņā 2011.gadā uzvaru pēc punktiem izcīnīja Fjūrijs.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-11 14:50, pirms 11 gadiem
Varbūt labāk uzrakstiet par kādu sporta veidu, kurā notiek arī sacensības, nevis tikai runāšana?

  +1 [+] [-]

, 2014-02-11 17:28, pirms 11 gadiem
Kā pēc es cienu Kličko, tad par to, ka viņi nekad nenoliek pretiniekus. Jā stils ir pretrunīgs, bet kā cilvēkus - cienu

     [+] [-]

, 2014-02-11 22:01, pirms 11 gadiem
Es arī nesaprotu, cik var rakstīt par neko??? Visu laiku kāds kādam sola tik pa muti, bet nekas nenotiek. Priekskam tas ir jāraksta??? Ja nav par,ko rakstīt, tad nerakstat vispār. Kam interesē,kkādu pajoliņu izteikumi, bla bla bla....

     [+] [-]

, 2014-02-12 10:42, pirms 11 gadiem
Kam nepatīk, var nelasīt šīs mutes brūķēšanas, bet man tas šķiet interesanti un uzjautrinoši. Reizēm jau kāda prātīga doma arī šur tur pavīd. Tā jau ir boksa neatņemama sastāvdaļa šādi izrunāties, katrs izsakās atbilstoši savam intelekta līmenim.