Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Povetkins: "Vecāki velti domā, ka boksā viņu bērns kļūs par muļķi"

Jānis Pārums

Povetkins: "Vecāki velti domā, ka  boksā viņu bērns kļūs par muļķi"
Konstantīns Czju un Aleksandrs Povetkins
Foto: allboxing.ru

Krievu smagā svara bokseris, WBA čempions Aleksandrs Povetkins (25-0, 17KO) intervijā krievu portālam allboxing.ru stāsta par vecāku nevēlēšanos sūtīt bērnu boksā un citos cīņas sporta veidos, treniņiem, kā arī potenciālo cīņu pret IBO, IBF, WBO un WBA superčempionu Vladimiru Kļičko (59-3, 50KO).

"Vecāki bieži ir pret to, lai bērns nodarbotos ar boksu. Ļoti bieži viņi motivē savu lēmumu ar to, ka, ja bērns nodarbosies ar cīņas sporta veidiem, tad kļūs par muļķi. Tas ir lieki. Vēl tiek norādīts uz Nikolaju Valujevu un Fjodoru Jemeļjaņenko. Bet kādi tad viņi ir? Ļoti gudri izglītoti, attīstīti ļaudis, ar kuriem patīkami un vērtīgi sazināties," sacīja Povetkins.

Jautāts vai ir atšķirība trenēties dzimtenē vai ārpus tās robežām, krievu bokseris atbildēja: "Visbiežāk trenējos Krievijā, lai gan esmu braucis trenēties arī uz ASV un Vāciju. Principā domāju, ka Krievijā ir labākā boksa skola. Viennozīmīgi. Taču no otras puses, Amerikā pie katras skolas ir labs stadions, ir savas sporta zāles. Tas ir tas, kā mums pietrūkst. Turklāt tas attiecas ne tikai uz cīņas sporta veidiem. Paņemiet jebkuru sporta veidu – skriešanu, peldēšanu – vai visiem bērniem ir kur trenēties?! Vai visās skolās ir baseini? Vai katrā skolā ir laba sporta zāle un stadions?"

Povetkins pieskārās arī tēmai par iespējamo cīņu ar Vladimiru Kļičko, kurai jānotiek līdz jūlija beigām: "Tieši tagad notiek pārrunas ar Vladimiru Kļičko. Viņam ir spēcīga komanda. Viņi runā tā , ka viņi gribētu cīnīties, bet es it kā izvairos no cīņas. Taču man jau sen ir vēlme ar viņu cīnīties. Pretinieks ir spēcīgs, cīņas iznākumu paredzēt netaisos. Ikviens krievu bokseris, izejot ringā, domā par uzvaru. Mēs ne no kā nebaidāmies. Man svarīgi, ka man tic mans treneris Kostja Czju. "

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

  -2 [+] [-]

, 2013-02-11 12:17, pirms 11 gadiem
Batonu bāzējs.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-11 12:41, pirms 11 gadiem
Nē, nu bokss jau ir labāks par daiļslidošanu vai mākslas vingrošanu, bet es tomēr savu sīko laistu uz hoķi vai basi ...

  -1 [+] [-]

, 2013-02-11 13:54, pirms 11 gadiem
Tie kuri nepaliek par " atsaldētiem''varbūt var uz vienas rokas saskaitīt!

  +3 [+] [-]

, 2013-02-11 15:55, pirms 11 gadiem
Svensons rakstīja: Tie kuri nepaliek par " atsaldētiem''varbūt var uz vienas rokas saskaitīt!
Neviens no boksa atsaldēts nepaliek! Tas ja tu jau aizej uz boksu atsaldēts ir cits stāsts.
No pieredzes varu pateikt ka hokejs ir traumatiskāks par boksu!

  +1 [+] [-]

, 2013-02-11 16:13, pirms 11 gadiem
Pats nodarbojos ar cīņas sporta veidiem(mma) un droši aicinu vecākus sūtīt savas atvases uz cīņu sporta veidiem, pēctam viņi paši jums teiks paldies,jo bērns pastāvīgi ir labā formā, treniņos izliek visu enerģiju un miers.Labāk,lai bērns atnāk mājās ar kādu zilumu no treniņa,nekā vazājas apkārt un iznieko savu laiku.

  +2 [+] [-]

, 2013-02-11 16:57, pirms 11 gadiem
Pilnīgi piekrītu. Piemēram, paskatieties uz šiem ārkārtīgi cienījamiem un inteliģentiem bokseriem Smagsvari sarīko kautiņu preses konferencē , kādas viņi veic gudras, emocionāli dziļas un ekskluzīvi saturīgas pārrunas.

     [+] [-]

, 2013-02-11 20:36, pirms 11 gadiem
Svensons rakstīja: Tie kuri nepaliek par " atsaldētiem''varbūt var uz vienas rokas saskaitīt!
Tieši otrādi. Ir bijis kad uz treniņiem ierodas tā saucamais "atsaldētais". Pēc tam viņš kļūst par "božij oduvančik".

  -1 [+] [-]

, 2013-02-11 21:26, pirms 11 gadiem
driks rakstīja: Pilnīgi piekrītu. Piemēram, paskatieties uz šiem ārkārtīgi cienījamiem un inteliģentiem bokseriem Smagsvari sarīko kautiņu preses konferencē , kādas viņi veic gudras, emocionāli dziļas un ekskluzīvi saturīgas pārrunas.
Ļebedevs-inteliģences paraugs!!!

     [+] [-]

, 2013-02-12 21:57, pirms 11 gadiem
driks rakstīja: Pilnīgi piekrītu. Piemēram, paskatieties uz šiem ārkārtīgi cienījamiem un inteliģentiem bokseriem Smagsvari sarīko kautiņu preses konferencē , kādas viņi veic gudras, emocionāli dziļas un ekskluzīvi saturīgas pārrunas.
Pārrunas- ar ko???