Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hans: "Šobrīd mani neinteresē cīņa pret Hatonu"

Jānis Pārums

Hans: "Šobrīd mani neinteresē cīņa pret Hatonu"
Amirs Hans
Foto: AFP

Pasaules čempions boksā WBA versijā pirmajā pusvidējā svarā (līdz 63.5kg) brits Amirs Hans (21-1, 15KO) atzinis, ka pagaidām nav ieinteresēts cīņā pret savu tautieti Rikiju Hatonu (45-2, 32KO) un šobrīd vēlas jostas apvienojošās cīņas ar Timotiju Bredliju (25-0, 12KO) un Devonu Aleksandru (19-0, 12KO).

"Zinu, ka daudzi boksa līdzjutēji grib ieraudzīt mani cīnāmies pret Rikiju Hatonu, taču šobrīd man šī cīņa nešķiet interesanta," atzina Hans. "Mūsu cīņa var notikt vēlāk, taču šobrīd es gribu vairāk cīņu ASV, lai amerikāņu publika uzzinātu, kas ir Amirs Hans. Šobrīd man ir interesantas jostas apvienojošās cīņas ar citiem čempioniem. Pārrunas jau ir sākušās un domāju, ka drīz būs zināms mana nākamā pretinieka vārds."

Pakistāniešu izcelsmes britu bokserim Amiram Hanam šobrīd ir tikai 22 gadi. Savā profesionāļa karjerā viņš guvis 21 uzvaru 22 cīņās, vienīgo neveiksmi piedzīvojot pērn ar sensacionālu nokautu pirmajā raundā pret kolumbieti Breidisu Preskotu.

Izmantotie resursi:
boxingscene.com
boxrec.com