Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrijs: ''Ja nespēju pieveikt Usiku, tad neesmu labs bokseris''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Fjūrijs: ''Ja nespēju pieveikt Usiku, tad neesmu labs bokseris''
Oleksandrs Usiks un Taisons Fjūrijs. Foto: Top Rank

Brits Taisons Fjūrijs gandrīz mēnesi pirms cīņas pret Oleksandru Usiku paudis, ka viņa pretinieks ir pārāk mazs smagsvaru kategorijai, kā arī izteicās, ka neuzvarēšanas gadījumā viņu nevar saukt par labu bokseri.

18. maijā gaidāma titulu apvienošanas cīņu smagsvaros starp Oleksandru Usiku un Taisonu Fjūriju. Abu sākotnējais duelis februārī nenotika, jo Fjūrijam vienā no sparingiem tika uzsista brūce uzacij.

Fjūrijs ir smagsvaru čempions WBC organizācijā, bet Usikam pieder jostas WBA, WBO un IBF organizācijās. ''Vari uzvarēt vidēja līmeņa bokserus, bet nevari pārspēt elites,'' tā par savu pretinieku medijiem izteicies Fjūrijs. ''Izmērs ir tas, kas visvairāk nepieciešams, un tāpēc boksā ir svara kategorijas.''

''Ja Taisons Fjūrjs nespēj pieveikt Usiku, tad Taisons nav labs bokseris. Tas būtu viss. Šī ir mana ēra, mans laiks un mana paaudze un tie ir fakti,'' par gaidāmo cīņu bravūrīgi teica Fjūrijs, kurš nekad nav bijis jāskubina uz līdzvērtīgiem publiskiem apgalvojumiem.

Fjūrija izteikumi gan vērtējami dažādi. Oleksandrs Usiks divas reizes karjerā pārspējis Entoniju Džošua, pret kuru brits nemaz karjeras laikā nav cīnījies. Abas puses ik pa laikam bijušas tuvu tam, lai notiktu cīņa starp diviem Lielbritānijas bokseriem, tiesa, praksē tas nekad nerealizējās.

Fjūrijs karjeras laikā aizvadījis 35 boksa cīņas, no kurām uzvarējis 34, bet viena noslēgusies neizšķirti. Oleksandrs Usiks līdz šim spēkojies 21 reizi un visas cīņas pabeidzis kā uzvarētājs.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/boxing/68...

  +1 [+] [-]

, 2024-04-10 22:48, pirms 3 nedēļām
Fjūrijs gan jau atkal novīzīs, maz ticams, ka cīņa notiks

     [+] [-]

, 2024-04-10 23:58, pirms 3 nedēļām
Rūjienas Stiprais rakstīja: Fjūrijs gan jau atkal novīzīs, maz ticams, ka cīņa notiks
domā jēga taisīt reklāmas Rūjienā?

     [+] [-]

, 2024-04-11 10:55, pirms 3 nedēļām
Tā arī būs, ka čigāns zaudēs.