Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kalzage: "Neceriet, ka atgriezīšos"

Jānis Pārums

Kalzage: "Neceriet, ka atgriezīšos"
Džo Kalzage
Foto: AFP

Velsas bokseris Džo Kalzage, kurš pavisam nesen paziņoja par karjeras beigšanu noraidījis iespējamību, ka viņš varētu kaut reizi atgriezties ringā, lai boksētos, piemēram, ar Bernardu Hopkinsu, kurš vēlas revanša cīņu.

Kalzage karjeru beidza ar 46 uzvarām 46 cīņās (32KO). Vairāk nekā desmit gadus velsietis bija pasaules čempions svarā līdz 76.2 kilogramiem, bet vēlāk pārgāja uz svara kategoriju līdz 79.4 kilogramiem un guva divas uzvaras pēc punktiem pār boksa leģendām Bernardu Hopkinsu (49-5-1, 32KO) un Roju Džonsu junioru (52-5, 38KO).

Nesen Hopkinss izteica vēlēšanos aizvadīt revanša cīņu kaut vai Kalzages dzimtenē, savukārt viņa promouters Ričards Šāfers uzsvēra, ka darīs visu, lai pierunātu Kalzagi aizvadīt vismaz vēl vienu cīņu. Kalzage vismaz pagaidām ir pārliecināts par savu izvēli.

"Nezinu vai kāds atceras, bet es beidzu savu boksera karjeru," ar ironiju izteicās velsietis. "Es esmu apmierināts ar šo lēmumu un nevaru apspriest vēl vienu cīņu ar Bernardu, tā kā man nav vēlēšanās to darīt. Man galvenais ir motivācija. Savas sliktākās cīņas aizvadīju pret vājiem pretiniekiem, par kuriem neviens nekad nav dzirdējis. Zinu, ka reizēm esmu kļūdījies, man trūka motivācijas. "

"Nevaru aizliegt cilvēkiem likt runāt par mani, taču vēlreiz varu pateikt – neceriet uz Džo Kalzages atgriešanos ringā," uzsvēra Kalzage.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-10 01:55, pirms 15 gadiem
Ehh, nemelošu, pret Kalzagi kā boksa fanam man tomēr ir antipātijas, bet nevaru nepiekrist, ka šis ir pamatots lēmums, nafig pašam savā medusbūrkā darvu pilināt!

  -4 [+] [-]

, 2009-03-10 08:58, pirms 15 gadiem
Man pie vienas vietas vai vinjsh atgriezhas, vai autobuss vinju nobrauc

     [+] [-]

, 2009-03-10 10:53, pirms 15 gadiem
ar shitiem statiem vinjam vieglaak boksa slavas zalee iesoljot..... nav daudzi kuri visas savas karjeras laikaa nav zaudeejushi nevienu ciiinju.
vel vajadzeetu 3 ciiinjas un 3 uzvaras lai sasniegtu Rocky Marciano status
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja