Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Lara grib mainīt svara kategoriju un cīnīties pret Golovkinu

Jānis Pārums

Lara grib mainīt svara kategoriju un cīnīties pret Golovkinu
Erislendijs Lara
Foto: Craig Bennett / Showtime

WBA pagaidu čempiona svarā līdz 69.9 kilogramiem kubieša Erislendija Laras (19-1-2, 12KO) menedžeris Luiss Dekubass paziņojis, ka Lara gatavos pāriet svara kategoriju augstāk, lai cīnītos ar IBO un WBA čempionu svarā līdz 72.6 kilogramiem kazahu Genādiju Golovkinu (29-0, 26KO).

Pats kubietis pirms pāris dienām meta izaicinājumu Golovkinam savā oficiālajā Twitter profilā.

"Jā, pirms pāris dienām runāju ar Laru. Viņš grib cīnīties ar Golovkinu. Lara ir pārliecināts, ka tieši viņš un Golovkins ir labākie puiši pasaulē, tāpēc viņiem jātiekas ringā," sacīja boksera menedžeris.

Vienīgā problēma šīs cīņas organizēšanā varētu būt bokseru līgumi ar dažādām televīzijām. Golovkina cīņas demonstrē HBO, savukārt Laras – "Showtime".

"HBO pārstāvim nāksies parunāt ar Laras padomnieku Alu Heimonu, taču mēs gribam, lai šo cīņu rāda "Showtime". Viņi deva iespēju Laram iespēju demonstrēt savu talantu un darīs to arī turpmāk. Lara pierādīja, ka ir viens no labākajiem bokseriem, neatkarīgi no svara kategorijas, tāpēc cīņa ar Golovkinu būs ļoti intriģējoša, " piebilda Dekubass.

     [+] [-]

, 2014-02-10 15:38, pirms 11 gadiem
Super, šajā cīņā uzskatu Laru par favorītu.