Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Abrahams kārtējo reizi nosargā titulu

Jānis Pārums

Abrahams kārtējo reizi nosargā titulu
Arturs Abrahams
Foto: AP

28 gadus vecais Vācijas bokseris Arturs Abrahams aizvadītajā naktī jau astoto reizi nosargāja savu IBF pasaules čempiona titulu vidējā svarā (līdz 72.6kg), sestajā raundā ar tehnisko nokautu pieveicot meksikāni Raulu Markesu.

Pirmie divi raundi aizritēja itin līdzīgā cīņā, bet sākot ar trešo Abrahams palielināja apgriezienus, aktīvi izdarot spēcīgus sitienus pa Markesa korpusu un galvu. Pēc sestā raunda meksikānis atteicās turpināt cīņu, līdz ar to par tās uzvarētāju priekšlaicīgi tika atzīts Abrahams, kuram šī bija 28 uzvara karjerā (23KO). Vācu bokseris joprojām cīnās bez zaudējumiem profesionālajā boksā.

Pēc cīņas Abrahams atzina: "Markess bija ļoti spēcīgs. Viņš ir labs bokseris, taču arī es neesmu slikts. Es neizprotu viņa lēmumu – viņš pārāk ātri padevās. Cīņas otrajā pusē biju plānojis palielināt tempu, taču diemžēl viņš man nedeva iespēju to paveikt. Markess sarūgtināja līdzjutējus."

Savukārt Markess, kuram šis bija ceturtais zaudējums karjerā (41-4-1, 29KO) sacīja: "Es centos, taču Abrahams bija ātrs un viņa sitieni bija precīzi. Es redzēju, ka zaudēšu šo cīņu."

Ķīnā notikušajā cīņā par WBC pagaidu čempiona titulu boksā svarā līdz 47.6 kilogramiem Nikaragvas bokseris Huans Palacioss (25-2, 20KO) ar tehnisko nokautu astotajā raundā pieveica japāni Terou Misavu (18-5-4, 7KO).

Izmantotie resursi:
boxrec.com

     [+] [-]

, 2008-11-09 14:28, pirms 16 gadiem
Tik ilgi gaidiiju ciinju bet te markess panjem un padodaas... bet 7tiitais raunds buutu stabils nokauts!!!