Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kimbo Slais boksa ringā sasit kārtējo maisu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kimbo Slais boksa ringā sasit kārtējo maisu
Kevins "Kimbo Slais" Fergusons
Foto: Sherdog.com

Bijušais UFC smagā svara cīkstonis Kevins „Kimbo Slais” Fergusons (6-0, 5 KO), kurš pārkvalificējies par bokseri, izcīnījis kārtējo uzvaru, pirmajā raundā nokautējot kārtējo „maisu” – Hovardu Džonsu (5-5, 5 KO), . Šī bijušajam MMA cīkstonim boksā ir sestā uzvara pēc kārtas.

Kevins Fergusons 2010. gadā pēc zaudējuma cīņā pret Metu Mitrioni (MMA: 5-1-0) tika atbrīvots no UFC un sportists nolēma pievērsties profesionālajam boksam. Viņa debija notika 2011. gada augustā ar vieglu uzvaru pār Džeimsu Veidu. Arī tālākajās cīņās Fergusonam pretī nāca „maisi”, kurus viņš viegli uzveica. Vienīgais, kurš spēja sagādāt kaut nedaudz pretestības bija divdesmit sešus gadus vecais Čarls Hakmans (1-2, 1 KO), kurš ar Kimbo Slaisu ringā noturējās visus atvēlētos raundus.

Lai arī Hovards Džonss, kurš boksā debitēja ar piecām uzvarām, pēdējās cīņās tas piedzīvojis četrus zaudējumus Uz viņu tika liktas cerības, ka šis četrdesmit gadus vecais bokseris divkaujā ar Kimbo parādīs interesantu cīņu, taču arī šī cīņa gāja pēc līdzīga scenārija kā visi iepriekšējie Slaisa dueļi… Daži sitieni un Džonss atradās nokdaunā. Viņš piecēlās un atkal pēc viena trāpīga sitiena gulēja uz ringa dēļiem. Kimbo Slaisam šī bija jau sestā uzvara pēc kārtas, bet piektā, ko viņš izcīna ar nokautu.

Taču, decembrī, protams, ja šī cīņa oficiāli tiks apstiprināta, Kevinam Fergusonam stāv priekšā smagākais derbijs viņa boksera karjerā – tas krustos kulakus ar leģendāro dūru meistaru Roju Džonsu junioru (56-8, 40 KO).

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records
World Boxing News

  -2 [+] [-]

, 2012-10-09 22:13, pirms 12 gadiem
Bomžu sitējs atradis vēl lielākus bomžus

  +1 [+] [-]

, 2012-10-11 09:08, pirms 12 gadiem
Tas pretinieks izskatās vienkārši tika pasaukts no rindas McDonaldā.