Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Ramlavs zaudē sīvā cīņā, Eiropā - piektā vieta

Jānis Pārums

Ramlavs zaudē sīvā cīņā, Eiropā - piektā vieta
Artjoms Ramlavs pērn pēc uzvaras "Riga Open"
Foto: latboxing.lv

Latvijas bokseris Artjoms Ramlavs piedzīvojis zaudējumu Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā, spraigā cīņā piekāpjoties britam Tomasam Stalkeram, informēja Latvijas delegācijas vadītājs Genādijs Glazkovs.

Ramlava un Stalkera cīņa noslēgusies neizšķirti - 2:2 - taču pusfinālā vietu nodrošinājis Latvijas boksera oponents. Genādijs Glazkovs skaidro, kāpēc tā: "Pēc kopsummas labāks bija Ramlavs, taču atņēma divu tiesnešu punktus - tā, kurš iedeva visvairāk un tā, kurš vismazāk. Arī tad joprojām bija neizšķirts, tāpēc uzvarētāju noskaidroja tiesnešu balsojumā un uzvaru atdeva anglim, lai gan pēc noteikumiem par uzvarētāju atzīst to, kuram bijusi lielāka punktu kopsumma".

Līdz ar to Ramlavs, tāpat kā Grišuņins (ja Grišuņina vakardienas protests tiek noraidīts), ieņēma dalītu piekto vietu Eiropas čempionātā. Latvijas bokseriem Eiropas čempionāts ir beidzies vēl pirms izšuķirošajām cīņām par medaļām.

  +2 [+] [-]

, 2010-06-09 17:16, pirms 14 gadiem
Traki muus tur apbizho ... buutu vismaz Ramlavam atdevushi uzvaru(liidziigi kaa ar armeenjiem pret muusu Grišuņinu)....

  +2 [+] [-]

, 2010-06-09 17:30, pirms 14 gadiem
Arī tad joprojām bija neizšķirts, tāpēc uzvarētāju noskaidroja tiesnešu balsojumā un uzvaru atdeva anglim".

paņēma un nobalsoja par skaistākajām acīm???

     [+] [-]

, 2010-06-09 20:58, pirms 14 gadiem
vbuut frizuras vnk vērtēja!