Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kļičko uzsāk sparingus, viņu turpinās trenēt Benkss

Jānis Pārums

Kļičko uzsāk sparingus, viņu turpinās trenēt Benkss
Vladimirs Kļičko un Džonatans Benks
Foto: bild.de

IBO, IBF, WBO un WBA pasaules smagsvaru čempions boksā, ukrainis Vladimirs Kļičko (59-3, 50KO) turpina gatavošanos cīņai ar itāli Frančesko Pianetu (28-0-1, 15KO). Šonedēļ sākas ukraiņa sparinga treniņi.

Sparingi ilgs trīs nedēļas. Otro reizi pēc kārtas uz savu treniņnometni Kļičko uzaicinājis ukraiņu treneri Sergeju Gorodinčevu. Savulaik tieši kopā ar viņu Kļičko, būdams vēl amatieris, septiņas reizes uzvarēja valsts čempionātā, kā arī 1996.gadā triumfēja Atlantas olimpiskajās spēlēs.

Pirmoreiz Gorodinčevs tika uzaicināts uz Kļičko nometni pirms cīņas ar poli Mariušu Vahu, bet vēl pirms tam treneris Kļičko palīdzēja gatavoties arī otrajai cīņai pret Toniju Tompsonu, tiesa, toreiz Gorodinčevs ar Kļičko strādāja pašā treniņnometnes sākuma posmā, kas notika Kijevā.

Kļičko galvenā trenera amatā gan palicis amerikānis Džonatans Benkss, kurš ir sešus gadus jaunāks par savu trenējamo un pats vēl ir aktīvs bokseris. Par Kļičko treneri viņš kļuva pēc tam, kad pērn aizsaulē aizgāja Vladimira ilggadējais treneris Emanuels Stjuards.

Izmantotie resursi:
AllBoxing.ru - Все новости бокса, MMA, бои на...

  +3 [+] [-]

, 2013-04-09 17:22, pirms 11 gadiem
a kas ar Briedi ,brauks, nebrauks sparingot ?????

  +2 [+] [-]

, 2013-04-09 18:26, pirms 11 gadiem
žirga88 rakstīja: a kas ar Briedi ,brauks, nebrauks sparingot ?????
Prieksh kam Vinjam Briedis,ja Itaalis ir garsh kreilis?