Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Oficiāli apstiprināta Kanelo Alvaresa nākamā cīņa

Rolands Eliņš

Oficiāli apstiprināta Kanelo Alvaresa nākamā cīņa
Sauls Kanelo Alvaress. Foto: AFP/Scanpix

Oficiāli izziņots, ka 4. maijā Lasvegasā norisināsies boksa superzvaigznes Saula Kanelo Alvaresa nākamā cīņa, kurā viņš aizstāvēs savu neapstrīdētā čempiona titulu otrajā vidējā svarā, sacenšoties pret līdz šim nepieveikto Haimi Munguiju.

Pēc tam, kad iepriekšējā gada septembrī Kanelo Alvaress pārliecinoši pieveica Džermelu Čarlo, tika sagaidīts, ka viņa nākamais pretinieks būs Deivids Benavidess, vidējā svara čempions. Benavidess arī pats gāja uz šo cīņu un izrādīja vēlmi piedalīties tās sarīkošanā, taču Kanelo lēma citādi.

Alvaress cīnīsies pret 27 gadus veco meksikāni Haimi Munguiju, kurš paspējis aizvadīt jau 43 cīņas, visās izcīnot uzvaras. Viņa divas iepriekšējās cīņas bija augsta līmeņa uzvaras pār Serhiju Deravjančenko un Džonu Raideru, un Munguija izlikts trešajā vietā pasaulē "BoxRec" rangā šajā svara kategorijā.

Taču tiek uzskatīts, ka Alvaress šoreiz izvēlējies sev parocīgāko pretinieku, nevis Benavidesu, turklāt Munguijas dēļ bija gatavs pat samierināties ar to, ka viņa ceļi atkal krustojas ar savu bijušo promouteru Oskaru de la Hoiju. Kanelo un de la Hoijam bija ilgstoša sadarbība, kas ar vairākiem strīdiem un apvainojumiem noslēdzās 2020. gadā, bet tagad de la Hoija strādā ar Munguiju.

Kanelo šobrīd pieder visi četri galvenie čempiona tituli otrā vidējā svara kategorijā. Viņa iepriekšējais zaudējums bija 2022. gada maijā, kad Kanelo cerēja iegūt titulu arī vienu svara kategoriju augstāk, taču piekāpās Dmitrijam Bivolam.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/canelo-...

     [+] [-]

, 2024-03-09 16:59, pirms 2 mēnešiem
čirkainā blondīne vel netiek pie Kanēļa. ā nu jā, pensionāram pretīm iet.