Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Bolotņiks piedalīsies Džošua-Frenklina cīņas vakarā

Rolands Eliņš

Oficiāli: Bolotņiks piedalīsies Džošua-Frenklina cīņas vakarā
Kreiga Ričardsa un Ričarda Bolotņika cīņas pieteikums. Foto: DAZN

Latvijas bokserim Ričardam Bolotņikam oficiāli izziņota nākamā cīņa. Pirmajā aprīlī Londonā viņš cīnīsies pret britu Kreigu Ričardsu, cenšoties iegūt WBA "Intercontinental" titulu. Šī cīņa notiks pasaulslavenā smagsvara Entonija Džošua cīņu vakarā, kurā Džošua sacentīsies pret Džermeinu Frenklinu.

Ričardam Bolotņikam cīņa pret Kreigu Ričardsu bija paredzēta jau novembrī, un Bolotņiks jau bija devies uz Angliju, kā arī piedalījās pirmscīņas pasākumos. Taču Ričardss teju pēdējā brīdī tomēr no cīņas atteicās, skaidrojot to ar slimību. Vēlāk gan Bolotņiks medijiem norādīja, ka pretinieku puses argumentācija līdz galam skaidra nebija un brīžiem nonāca pretrunās.

Taču, kā Bolotņiks toreiz norādīja portālam Sportacentrs.com, līgumā jebkurā gadījumā bija iestrādāta revanša iespēja, un Bolotņiks bija pārliecināts, ka cīņa pret Ričardsu tāpat notiks. Tas tagad arī apstiprināts oficiāli, un šī cīņa iekļauta Džošua-Frenklina cīņu vakara "undercard".

Paredzams, ka Džošua-Frenklina cīņa būs viens no lielākajiem notikumiem boksā 2023. gada pirmajā pusē. Entonijam Džošua tā būs atgriešanās ringā pēc otrās sakāves pret Oleksandru Usiku, kurš pats gan gatavojas vēl lielākam notikumam – titulu apvienošanas cīņai pret Taisonu Fjūriju, ko vērienīguma ziņā droši vien nepārspēs neviena cita boksa cīņa 2023. gadā.

Bolotņikam šī būs pirmā cīņa kopš 2022. gada aprīļa, tiesa, šāds gada pārtraukums bijis nevis viņa paša iecerēts, bet gan sanācis pretinieka "nolekšanas no cīņas" dēļ. Bolotņikam šī būs viena no svarīgākajām cīņām karjerā. Viņam iepriekš jau bijuši augsta mēroga pretinieki Tabiso Mčhunu un Džošua Buatsi, un viņam jau piederējis kāds no lielo organizāciju tituliem (WBO Eiropas tituls), bet tagad viņam būs iespēja ar augsta līmeņa pretinieka pieveikšanu iegūt arī WBA "International" titulu pussmagajā svarā.

Kreigs Ričardss (17-3-1) pasaules rangā šajā divīzijā izlikts 15. vietā (Bolotņiks ir 21. vietā). Arī Ričards ringā nav bijis teju gadu, proti, kopš 2022. gada maija zaudējuma pret Buatsi. Ričardsa rēķinā ir arī nesena titulcīņa pret Dmitriju Bivolu, un gan pret Bivolu, gan pret Buatsi Ričardss zaudēja tikai pēc punktiem.

  +5 [+] [-]

, 2023-02-09 14:35, pirms gada
Smieklīgi sanāk - cīņas plakātā rakstīts mūsu boksera vārds Richards Bolotniks

  +1 [+] [-]

, 2023-02-09 14:49, pirms gada
Ričards pret Bolotņiku - gandrīz izsaktās, ka pats ar sevi mauks!

Bet kopumā - lielisks panākums tikt lielās cīņas undercardā. Cerams, izdosies parādīt grandiozu boksiņu!

  +1 [+] [-]

, 2023-02-09 14:55, pirms gada
Un sportacentrā ne vārda ka pēc 2 dienām Arturs Gorlovs Kanādā cīnīsies ar pasaules 17 numuru kruzeros Ryan Rozicki (16-1)

  -1 [+] [-]

, 2023-02-09 15:17, pirms gada
1.aprīlī cīnīsies ar sevīm!

     [+] [-]

, 2023-02-10 22:46, pirms gada
Bolotņika cīņas datums bija zināms jau nedēļas 3 atpakaļ, ja ne vairāk. Par Artūra Gorlova cīņu nu jau mēneši divi. Luņu centrs to tik prot kā glupības par Briedi skricelēt, nemaz nečohnī ka galīgi no darba novērsušies

     [+] [-]

, 2023-02-11 11:34, pirms gada
left_hook rakstīja: Bolotņika cīņas datums bija zināms jau nedēļas 3 atpakaļ, ja ne vairāk. Par Artūra Gorlova cīņu nu jau mēneši divi. Luņu centrs to tik prot kā glupības par Briedi skricelēt, nemaz nečohnī ka galīgi no darba novērsušies
Kad te pēdējo reizi par Briedi rakstīja?

     [+] [-]

, 2023-02-11 13:24, pirms gada
Davz rakstīja: Kad te pēdējo reizi par Briedi rakstīja?
Rekur ir https://sportacentrs.com/bokss/2701...

Vietējās vakara ziņas