Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vailders: "Kļūšu par čempionu, kā jau to paredzēja Emanuels Stjuards"

Jānis Pārums

Vailders: "Kļūšu par čempionu, kā jau to paredzēja Emanuels Stjuards"
Deontajs Vailders un Vladimirs Kļičko

Amerikāņu smagsvars Deontajs Vailders (30-0, 30KO) uzskata, ka 15.marta cīņa pret Maliku Skotu (36-1-1, 13KO) būs nozīmīga viņa turpmākajai karjeras attīstībai. Vailders tic, ka kļūs par pasaules čempionu.

Ļoti iespējams, ka šīs cīņas uzvarētājs kļūs par WBC titula pretendentu. Par šobrīd vakanto titulu cīnīsies kanādietis Bermeins Stiverns (23-1, 20KO) un amerikānis Kriss Areola (36-3, 31KO). Tā būs viņu revanša cīņa, pirmajā cīņā pērnā gada pavasarī uzvarēja Stiverns.

"Vispirms es gribu pateikties par šo iespēju – tā ir ne tikai Dieva svētība, bet arī lielisks brīdis," atzina Vailders. "Šī man būs pati svarīgākā cīņa līdzšinējā karjerā, un tieši tāpēc 15.martā parādīšu, ka Deontajs Vailders jau ir gatavs kļūt par pasaules čempionu."

2012.gada rudenī Vailders palīdzēja Vladimiram Kļičko gatavoties cīņai pret Mariušu Vahu un tobrīd Kļičko jau smagi slimais treneris Emanuels Stjuards (Stjuards nomira tā paša gada rudenī vēl pirms Vladimira cīņas) pateica amerikānim, ka kādā skaistā dienā viņš noteikti kļūs par pasaules čempionu.

"Šī cīņa man ir ļoti svarīga. Likme ir ļoti augsta. Uzvara tajā dos atzinību un iespēju cīnīties par pasaules čempiona titulu. Kļūšu par pasaules čempionu, kā reiz to paredzēja Emanuels Stjuards," piebilda Vailders.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-09 14:15, pirms 11 gadiem
Vailders un Kļičko mani favorīti. Vienīgie, kas nenoliek pretiniekus pirms cīņām.

  +2 [+] [-]

, 2014-02-09 17:33, pirms 11 gadiem
Fiziskie parametri čalim ir ok,pēc Vladimira nākošais kārtīgais čempis.Varbūt pat pašu sasitīs,jo vēlāk tas notiks,jo lielāka varbūtiba,viens paliks vecāks,otrs vēl stiprāks.