Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis: "Pret Četinkaju būs jāmēģina strādāt uz ātrumu"

Jānis Pārums

Briedis: "Pret Četinkaju būs jāmēģina strādāt uz ātrumu"
Mairis Briedis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jau pēc nepilna mēneša Grieķijā latviešu bokseris Mairis Briedis (17-1, 11KO) aizvadīs profesionālās karjeras 19.cīņu, kurā viņa pretinieks būs 34 gadus vecais turks Ozkans Četinkaja (21-10-1, 14KO).

"Esmu nedaudz apaukstējies, bet viss būs labi. Trenējos trijās vietās – VEFā, Ķīpsalā un "Mevi Gym"," nepilnu mēnesi pirms cīņas portālam Sportacentrs.com atzina Briedis. "Aktīvi boksējos, strādāju pēc programmas. Nākamnedēļ fiziskās slodzes jau tiks ņemtas nost."

Par gaidāmo cīņu pret turku Četinkaju Briedis ir lakonisks, norādot, ka pretinieks ir ar labu aizsardzību: "Man būtu jāgaida, kad viņš veiks uzbrukumu un tad atbildēt, jo aizsardzība viņam ir laba. Jāmēģina arī strādāt uz ātrumu, jo viņš būs smagāks par mani."

Brieža un Četinkajas cīņa notiks Grieķijā, kur 8.martā norisināsies kārtējais "Bigger's Better" posms. Mūsu bokseris ringā izies cīņā, kas nenotiek turnīra ietvaros un tiek aizvadīta pirms sacensību fināla. Cīņas formāti – seši raundi pa trīs minūtēm.

     [+] [-]

, 2013-02-09 11:16, pirms 11 gadiem
Udachi Maris !!!

  +2 [+] [-]

, 2013-02-09 11:22, pirms 11 gadiem
Kāds var izstāstīt kāda jēga ir no šīs cīņās? Tā ir tā kā sava veida reklāma sportistiem vai reāli cīņa par kaut kādu titulu? Izklausās tā diezgan noniecinoši, ka džekam, kurš ir uzvarējis Biggers Better turnīrā, ir jācīnās kaut kādā pirms turnīra cīniņā!

     [+] [-]

, 2013-02-09 12:56, pirms 11 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Kāds var izstāstīt kāda jēga ir no šīs cīņās? Tā ir tā kā sava veida reklāma sportistiem vai reāli cīņa par kaut kādu titulu? Izklausās tā diezgan noniecinoši, ka džekam, kurš ir uzvarējis Biggers Better turnīrā, ir jācīnās kaut kādā pirms turnīra cīniņā!
Tas ietilpst plānā, kurš, ja izdosies, ļaus Briedim gada beigāš cīnīties par vienu no jostām. ja nemaldos, par IBO jostu.
To var izlasīt šīs nedēļas Sporta Avīzē

  +4 [+] [-]

, 2013-02-09 13:21, pirms 11 gadiem
rezgalis007 rakstīja: Kāds var izstāstīt kāda jēga ir no šīs cīņās? Tā ir tā kā sava veida reklāma sportistiem vai reāli cīņa par kaut kādu titulu? Izklausās tā diezgan noniecinoši, ka džekam, kurš ir uzvarējis Biggers Better turnīrā, ir jācīnās kaut kādā pirms turnīra cīniņā!
Varētu padomāt, ka uzvara Bigger's Better ir kaut kāds mega sasniegums, jo to taču rāda pats eurosports! Īstenībā, pēc boksa līmeņa, šis pasākums ir diezgan nožēlojams, maigi izsakoties. Nu bet pro boksā ir ārkārtīgi grūti izsisties, īpaši ja nav bijuši nekādi panākumi amatieru boksā. Mairis ir izvēlējies savu ceļu - iespaidīgu PR kampaņu un cīņas ar maisiem, kas rezultātā dod tādu uzvaru un zaudējumu rekordu, kādu varētu apskaust Pakjao un Mejvezers. Pilnīgi iespējams, ka tieši pateicoties viņa iespaidīgajai statistikai, pēc kāda laika Mairi par pretinieku izvēlēsies kāds nopietna līmeņa bokseris. Tad abiem būs labi - viens beidzot nopelnīs ar cīņu kādu nopietnāku naudiņu, otrs samērā viegli uzvarēs pretinieku ar lielisku statistiku.

  -2 [+] [-]

, 2013-02-09 13:59, pirms 11 gadiem
Cik ilgi, MAiris taisas piedalities tajos Biger better turniros?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja