Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Kalzage un Džonss cīnīsies 8. novembrī

Jānis Pārums

Kalzage un Džonss cīnīsies 8. novembrī
Džo Kalzage
Foto: AP

Velsas boksera Džo Kalzages un leģendārā amerikāņa Roja Džonsa juniora cīņa notiks šī gada 8. novembrī. Cīņa bija paredzēta jau 20. septembrī, taču tika pārcelta sakarā ar velsieša rokas savainojumu.

"Nespēju sagaidīt, kad atkal varēšu atgriezties Amerikā un triumfēšu pār vēl vienu boksa leģendu," ceturtdien paziņojumā sacīja Kalzage (45-0, 32 KO), kurš aprīlī sīvā cīņā pēc punktiem pieveica Džonsa tautieti Bernardu Hopkinsu. Rojs Džonss (52-4, 38 KO), kurš vairākkārt bijis čempiona godā, pēdējo cīņu aizvadīja janvārī, sagādājot zaudējumupēc punktiem Puertoriko bokserim Feliksam Trinidadam.

Jāatgādina, ka rokas savainojumi ir sena Kalzages problēma, jo šā iemesla dēļ viņa cīņas ne vienu vien reizi tiek pārceltas vai atceltas. Kaut vai jāatceras 2005. gada cīņa ar Kenijas pārstāvi Evansu Aširi, kurā Kalzage trešajā raundā salauza roku kā rezultātā viņam atlikušie deviņi raundi bija jāboksē faktiski izmantojot tikai vienu roku. Spītējot grūtībām Kalzage tomēr toreiz spēja uzvarēt Aširi.

Izmantotie resursi:
sportsline.com
boxrec.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-08-08 09:19, pirms 16 gadiem
dzonss trinidadu uzvareja pec punktiem.

  -3 [+] [-]

, 2008-08-08 09:20, pirms 16 gadiem
Kā es gaidu šo cīņu, ceru, ka Džounss pārākpašpārliecinātajam Kalzagem ierādīs viņa īsto vietu - uz dēļiem!

  -1 [+] [-]

, 2008-08-08 09:48, pirms 16 gadiem
Kalzage būs nokautā, redzēju kā Džonss spēlējās ar Trinidadu, irespaidīgi. Principā varēja nokautēt bet izskatījās, ka Džonss negribēja Feliksu pazemot.

     [+] [-]

, 2008-08-08 11:02, pirms 16 gadiem
Džonss var iespaidīgi spēlēties ar vājākiem pretiniekiem. Principā, ja viņš uzvar, tad sarīkojot šovu ringā, viņš rada iespaidu, ka ir 3 galvas tiesas pārāks par pretinieku.
Ar Kalzagi spēlēšanās nesanāks. Varētu būt baigi labā cīņa. Uzvarētāju grūti prognozēt.
Un runājot par pašpārliecinātību un lekšanos, Kalzage jau nu noteikti ir ļoti savaldīgs uz melno bokseru fona.

     [+] [-]

, 2008-08-08 11:28, pirms 16 gadiem
bet es mūžam neaizmirsīšu,kā viņš pirms pāris gadiem, vienā cīņa, vienkārši nolaida rokas gar sāniem un ļāva pretiniekam sist, kā tik grib. Izvairījies no sērijas, atbildēja šo nokautējot !!! Top formā viņš bija izcils, nespēju samierināties, ka šis pakāsa Tārveram un šitam Trinidadam protams, ka cīņa būs tik laba, cik laba būs Džonsa forma, galu galā viņam gadi tak iet......
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja