Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Fjūrija nometnē Covid-19 uzliesmojums, cīņas norise ar Vailderu apdraudēta

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Fjūrija nometnē Covid-19 uzliesmojums, cīņas norise ar Vailderu apdraudēta
Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders. Foto: Reuters/Scanpix

ESPN ziņo, ka smagsvara Taisona Fjūrija nometnē, gatavojoties 24. jūlija cīņai ar Deonteju Vailderu, konstatēts Covid-19 uzliesmojums, kas apdraudējis abu bokseru cīņu noteiktajā laikā. Gadījumā, ja cīņa tiks pārcelta, tad, visticamāk, uz septembri.

Boksa pasaulē šogad divi smagsvari Entonijs Džošua un Taisons Fjūrijs vienojās par divu cīņu aizvadīšanu 2021. gada laikā Saūda Arābijā. Beigās cīņas nenotika, jo ASV tiesa lēma, ka Fjūrijam līdz 15. septembrim ir jāaizstāv WBC tituls smagsvaros pret Deonteju Vailderu. 2020. gada februārī abu cīņa noslēdzās ar Fjūrija dominēšanu, kas noveda pie sarunām par titulu apvienošanas cīņu pret Džošua. Taču Vaildera puse bija uzstājusi, ka līgums paredz viņam revanša iespēja, proti, triloģijas trešo cīņu, par kuru Fjūrijs vairs nebija izrādījis interesi, taču tiesnesis lēmis, ka līgums tomēr šādu iespēju paredz.

Puses vienojās par cīņas aizvadīšanu 24. jūlijā Lasvegasā, kas atcēla iepriekšējos plānus ar Džošua, kuram, visticamāk, nākamā cīņa būs pret ukraini Oleksandru Usiku. ESPN ziņo, ka Fjūrija un Vaildera cīņas norise 24. jūlijā ir apdraudēta, jo Fjūrija nometnē novērots Covid-19 uzliesmojums. ''Mēs turpināsim novērot Taisona un viņa komandas veselību. Pagaidām cīņas datums netiek mainīts,'' teikts ''Top Rank'' paziņojumā.

Ja cīņa tiks pārcelta, tad, visticamāk, uz septembri. ''Tie bija amerikāņu kalniņi, lai tiktu līdz šai cīņai. Vienmēr esmu teicis, ka tu necīnies ar pretinieku, kamēr nesatiec viņu boksa ringā,'' pirms mēneša preses konferencē Losandželosā pauda Fjūrijs.

Abi nav boksējuši kopš viņu pēdējās cīņas 2020. gada februārī, kurā uzvarēja Fjūrijs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/boxing/story/_...

     [+] [-]

, 2021-07-10 20:52, pirms 3 gadiem
Šajā uzliesmojumā pozitīvus testus parādīja vēl 3 cilvēkiem bez paša Fjurija. Tā runā, ka cīņa notiks 3. vai 9. oktobrī tajā pašā vietā.