Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pret Pakjao var uzsākt krimināllietu. Vai viņš ies Meivezera pēdās?

Jānis Pārums

Pret Pakjao var uzsākt krimināllietu. Vai viņš ies Meivezera pēdās?
Menijs Pakjao
Foto: AP/Scanpix

Filipīnu varasiestādes var uzsākt krimināllietu par valsts labāko bokseri, WBO čempionu svarā līdz 66.7 kilogramiem Meniju Pakjao (54-3-2, 38KO) par atteikšanos sadarboties ar nodokļu inspektoriem.

Filipīnu Ieņēmumu dienests nosūtījis oficiālu sūdzību prokuratūrai par to, ka Pakjao atteicies parādīt dokumentus, ka apliecinātu, ka bokseris godprātīgi samaksājis visus nodokļus. Prokuratūra pieļauj iespēju uzsākt krimināllietu, bet, ja Pakjao atzīs par vainīgu, viņam var draudēt pat divu gadu cietumsods.

Pēc nodokļu inspektoru vārdiem Pakjao ignorējis trīs oficiālos paziņojumus, kā arī pavēsti. Ieņēmumu dienestam ir aizdomas, ka filipīniešu bokseris nav nomaksājis visus nodokļus, bet Pakjao atteikšanās sadarboties nav ļāvusi gūt tam apstiprinājumu.

Interesanti, ka Pakjao potenciālajam pretiniekam, amerikānim Floidam Meivezeram junioram (42-0, 26KO) pērnā gada nogalē tika piespriests trīs mēnešu cietumsods (par uzbrukumu bijušajai draudzenei), kuru Meivezers izcietīs no jūnijā. Pirms tam, 5.maijā, amerikānis aizvadīs cīņu pret Migelu Koto (37-2, 30KO). Savukārt Pakjao 9.jūnijā paredzēta cīņa pret Timotiju Bredliju (28-0, 12KO). Līdz šim problēmas ar likumu ik pa laikam gadījušās Meivezeram. Vai Pakjao ies Meivezera pēdās un arī izcietīs reālu cietumsodu?

Izmantotie resursi:
eastsideboxing.com

  +6 [+] [-]

, 2012-03-08 22:56, pirms 13 gadiem
Nesaprotu, kādās Meivezera pēdās, nedaudz pabikstīt ''m.auku'', kas drāžas apkārt ar citiem, kamēr viņš trenējas? Normāla rīcība.

  +2 [+] [-]

, 2012-03-08 23:05, pirms 13 gadiem
arcsin90 rakstīja: Nesaprotu, kādās Meivezera pēdās, nedaudz pabikstīt ''m.auku'', kas drāžas apkārt ar citiem, kamēr viņš trenējas? Normāla rīcība.
Tāda situācija jau gluži nebija, bet doma jau ir pareiza, sieviete tāpat vien nedabūja, esmu pār to stipri pārliecināts.

Un ir saprotams kāpēc Menijs grib 50/50, lai nenokļūtu meķī

     [+] [-]

, 2012-03-09 12:38, pirms 13 gadiem
haah

     [+] [-]

, 2012-03-12 18:48, pirms 13 gadiem
Idioti! Kā jūs varat spriest par viņa un draudzenes attiecībām un saukt viņu par Mau*u utt. boxeris sit savu draudzeni un jūs sakat, tas ir normāli....SLIMIE!
pistol rakstīja: Tāda situācija jau gluži nebija, bet doma jau ir pareiza, sieviete tāpat vien nedabūja, esmu pār to stipri pārliecināts.

Un ir saprotams kāpēc Menijs grib 50/50, lai nenokļūtu meķī

     [+] [-]

, 2012-03-12 20:20, pirms 13 gadiem
resnais ronaldo rakstīja: Idioti! Kā jūs varat spriest par viņa un draudzenes attiecībām un saukt viņu par Mau*u utt. boxeris sit savu draudzeni un jūs sakat, tas ir normāli....SLIMIE!
Par mauki es viņu nesaucu, taču, ja Floidu apsūdz zādzībā, tad tas nav normāli. Protams Tu esi iepazinies ar visiem lietas materiāliem un visu kārtīgi zini. IDIOTS!!!!