Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Boksa cienītājiem – šonakt divas titulu cīņas

Jānis Pārums

Boksa cienītājiem – šonakt divas titulu cīņas
Deivids Hejs (no kreisās) un Enzo Makarinelli
Foto: Showtime Boxing

Šonakt Oļegs Maskajevs un Semjuels Pīters savā starpā sadalīs WBC pasaules čempiona titulu smagajā svarā (virs 91.7kg), bet briti Deivids Hejs un Enzo Makarinelli cīnīsies par absolūtā čempiona titulu svarā līdz 91.7kg.

Smagais svars (virs 91.7kg): Oļegs Maskajevs – Semjuels Pīters: Šo bokseru cīņai bija jānotiek jau pērnā gada oktobrī, taču neilgi pirms tās Maskajevs guva muguras savainojumu un cīņu nācās atcelt. Pīteru pasludināja par pagaidu čempionu. Lai laiku kamēr krievs ārstējas nepavadītu dīkstāvē Pīters ringā izgāja, tiekoties ar Džamilu Makleinu. Šajā cīņā nigērietis trīs reizes pabija nokdaunā, tomēr spēja izcīnīt uzvaru pēc punktiem. Maskajevs pērn nav cīnījies un tas ir viens no būtiskākajiem iemesliem kāpēc par cīņas favorītu tiek uzskatīts Pīters.

Jāpiebilst, ka Pītera līdzšinējā karjerā ir tikai viens zaudējums – tas tika piedzīvots pirms trijiem gadiem pret pašreizējo smagā svara karali Vladimiru Kļičko. Pītera rēķinā ir arī 29 uzvaras, 22 no tām – ar nokautu. Maskajevs līdz šim izcīnījis 34 uzvaras (26 nokauti) un piedzīvojis piecus zaudējumus. Pēdējā neveiksme piedzīvoja pirms sešiem gadiem.

Aptuvenais cīņas sākums plkst. 4:00 pēc Latvijas laika. Hipersaite uz cīņu internetā būs pieejama šeit

Ekspertu viedoklis.
Betway.com
Pītera uzvara – 1.22
Neizšķirts – 26.00
Maskajeva uzvara – 3.75

Pirmais smagais svars (līdz 91.7kg): Devids Hejs – Enzo Makarinelli: Britu nolēmuši noskaidrot absolūto čempionu pirmajā smagajā svarā – ringā izies WBC un WBA pasaules čempions Deivids Hejs un WBO pasaules čempions Enzo Makarinelli. Hejs savus titulus izcīnīja tikai pērnā gada otrajā pusē, kad ar tehnisko nokautu septītajā raundā pieveica līdzšinējo čempiona jostu īpašnieku Žanu Marku Momerku. Makarinelli par čempionu kļuva pirms diviem gadiem un jau četras reizes paspējis aizstāvēt savu titulu, turklāt divreiz – nokautējot pretiniekus pirmajā raundā.

Abu bokseru statistika ir patiešām iespaidīga – Makarinelli uzvarējis 28 no 29 cīņām, 21 no tām nokautējot pretinieku (16 nokauti notikuši jau pirmajos trijos raundos!). Hejs triumfējis 20 cīņās no 21, turklāt 19 panākumi gūti ar nokautu (pirmajos trijos raundos – 14 nokauti!). Iepriekš Hejs bija izteicis vēlēšanos pāriet uz smago svaru. Viņa uzvaras gadījumā iespējams tā arī notiks, bet, ja Hejs piedzīvos neveiksmi – iespējams radīsies vēlme revanšēties tautietim.

Aptuvenais cīņas sākums plkst. 3:30 pēc Latvijas laika. Hipersaite uz cīņu internetā pieejama šeit

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-09 00:24, pirms 17 gadiem
Gribētos pilnībā oponēt kexam. Paredzu Pītera un Heja uzvaras

  -1 [+] [-]

, 2008-03-09 00:53, pirms 17 gadiem
Kambala paljubomu labaaks... :p

     [+] [-]

, 2008-03-09 04:32, pirms 17 gadiem
nu luuk hejs tikko nokauteeja makarelli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-09 11:25, pirms 17 gadiem
kaut kā baltajiem neiet, bet Hejs vienkārši iznīcināja Enzo