Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Bašīrs: "Fjūrijs vēl nav gatavs cīņai pret Kļičko, vispirms, lai cīnās pret Vailderu"

Jānis Pārums

Bašīrs: "Fjūrijs vēl nav gatavs cīņai pret Kļičko, vispirms, lai cīnās pret Vailderu"
Džeimss Ali Bašīrs un Vladimirs Kļičko

IBO, IBF, WBO un WBA smagsvaru superčempiona Vladimira Kļičko (61-3, 51KO) otrais treneris Džeimss Ali Bašīrs izteicis savu viedokli par Taisonu Fjūriju (21-0, 15KO) un viņa izteikumiem.

Fjūrijs vairākas reizes teicis, ka Kļičko nevēlas pret viņu cīnīties. Tomēr britu bokseris atklājis, ka viņa nodoms ir uzvarēt divās nākamajās cīņās (pret Džoeju Eibelu un Dereku Čisoru) un tad cīnīties pret Vladimiru Kļičko.

"Fjūrijs un Vladimirs vienu otru vaino nevēlēšanās cīnīties. Neiejaucos boksa politikā, taču varu pateikt, ka Taisons Fjūrijs vēl nav gatavs cīņai pret Vladimiru Kļičko," norādīja Bašīrs.

Viņš arī rekomendēja Fjūrijam vispirms aizvadīt cīņu pret citu perspektīvu bokseru pirms lūkoties Kļičko virzienā: "Kāpēc gan viņam vispirms necīnīties ar Deontaju Vailderu? Kāpēc šie jaunie bokseri nevēlas cīnīties viens pret otru?"

     [+] [-]

, 2014-02-09 03:19, pirms 11 gadiem
Fjūrijs ir lašara tpt kā Čisora